Life

Cazul bizar al unei fetițe de 4 ani care a dispărut de acasă ani de zile. A fost descoperită într-o cameră secretă

După aproximativ patru ani de când a pierit fără urmă, o fetiță de doar patru ani a fost găsită într-o încăpere umedă și întunecoasă.
19.02.2023 | 13:07
Cazul bizar al unei fetite de 4 ani care a disparut de acasa ani de zile A fost descoperita intro camera secreta
Cazul bizar al unei fetițe de 4 ani care a dispărut de acasă ani de zile. Sursa foto; instagram/ Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

În 2019, cazul unei fetiței dispărute de doar 4 ani din New York a creat nenumărate controverse, suspiciuni de răpire și chiar, anchetarea propriilor părinții fiind parte din anchetă. La aproximativ patru ani micuța a fost depistată într-o încăpere dintr-o casă din comitatul Ulster, la aproximativ 250 de kilometri de casă.

Dispărut de acasă de ani buni, micuța a fost recuperată dintr-o încăpere tenebroasă

Paislee Shultis, o fetiță de doar 4 ani din New York, a dispărut într-o zi, în iulie 2019, fără ca poliția să îi poate da de urmă pentru aproximativ patru ani de zile.

ADVERTISEMENT

Deși s-au făcut cercetări și s-au luat în calcul atât suspiciunile de răpire, cât și anchetarea părinților, care, nu aveau custodia micuței, nicio probe incriminatoare nu a fost găsită. Pe atunci, părinții ei, Kimberly Cooper și Kirk Shultis Jr., au fost principalii suspecți, dar pista a fost abandonată din lipsă de dovezi.

Când toți și-au pierdut speranța, Paislee Shultis a fost recuperată dintr-o cameră secretă improvizată sub scara ce duce la subsolul casei, la aproximativ 250 de kilometri de locuința inițială.

ADVERTISEMENT

Ascunsă sub scândurile treptei ce ducea în subsolul casei

Conform poliției din Saugerties, un mandat de percheziție a fost emis pentru o imobil din oraș, asta după ce au primit mai multe informații potrivit cărora fetița ar fi fost văzută acolo. În primă instanță proprietarul a negat că existența micuței când detectivii i-au bătut la ușă, relatează NBC New York.

Forțele de ordine nu au cedat, și, după o oră de căutări Paislee a fost scosă de sub scândurile treptei care ducea la subsolul casei. Era ascunsă împreună cu Kimberly Cooper, mama sa adoptivă. Micuța a fost consultată de urgență și, după îndelungi cercetări, medicii au constatat că era într-o stare bună de sănătate.

ADVERTISEMENT

Vinovații, chiar părinții în grija cărora se afla?

Cooper a fost arestată sub acuzația de imixtiune în detenție și punerea în pericol a bunăstării unui copil, în timp ce mai tânărul Shultis a fost învinuit de infracțiune în detenție și punerea în pericol a copilului.

Tatăl său se confruntă cu aceleași acuzații ca și el. Ambii bărbați Shultis au fost trimiși în judecată și eliberați pe cauțiune. Toți cei trei inculpați au primit ordin să stea departe de fata răpită.

ADVERTISEMENT

Tatăl biologic al fetei, care a reapărut la scurt timp după ce acesta a dispărut, a negat, de asemenea, orice informație despre locul ei și a spus că nu a mai văzut-o din 2019, când susține că Cooper a fugit în Pennsylvania împreună cu fiica sa.

ADVERTISEMENT
Tags: