News

Cazul Caracal. Scene incredibile la tribunal! Ce a făcut Gheorghe Dincă, presupusul criminal, când mama Luizei Melencu s-a apropiat de el

23.09.2020 | 22:04
Cazul Caracal Scene incredibile la tribunal Ce a facut Gheorghe Dinca presupusul criminal cand mama Luizei Melencu sa apropiat de el
ADVERTISEMENT

Gheorghe Dincă a izbucnit în lacrimi în momentul în care mama Luizei Melencu s-a apropiat de el în sala de judecată.

Bărbatul din Caracal acuzat că le-a violat și omorât pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu a izbucnit în lacrimi atunci când mama Luizei i-a pus o întrebare.

ADVERTISEMENT

Presupusul criminal al fetelor din Caracal a ajuns în fața judecătorilor, unde au fost prezenți și părinții celor două fete, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

Gheorghe Dincă a izbucnit în lacrimi atunci când a fost abordat de mama Luizei Melencu

Conform Antena 3, mama Luizei Melencu a primit pentru prima dată dreptul de a se apropia de Gheorghe Dincă pentru a-i adresa o întrebare. „Monstrul din Caracal” a izbucnit în lacrimi în acel moment.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, mamele Luizei Melencu și Alexandrei Măceșanu au dezvăluit că-l cred nevinovat pe Dincă, fiind convinse că în spatele lui stă altcineva care a comis crimele. Dacă le-a comis vreodată.

M-am apropiat și l-am întrebat dacă e părinte să se uite în ochii mei și să spună ce s-a întâmplat. Prima dată nu a reacționat, dar acum a început să plângă. S-a uitat la mine, în ochii mei. A început să plângă și a zis că nu vorbește cu copiii lui și a spus că se uită la noi cum îl acuzăm. Noi nu l-am acuzat niciodată pentru că știm că nu el le-a omorât pe fete.

ADVERTISEMENT

A spus că în curtea lui nu s-a întâmplat nimic, că a fost bătut două ore, iar toate declarațiile care i s-au luat, s-au luat sub presiune”, a declarat Monica Melencu, mama Luizei, potrivit sursei citate.

Mama Alexandrei Măceșanu a ieșit din sala de judecată cu ochii în lacrimi și a povestit prin ce a trecut în sala de judecată.

ADVERTISEMENT

Numai în locul nostru să nu fi. Gheorghe Dincă a susținut ce a susținut mereu: că nu el a omorât fetele și că a fost obligat să declare ceea ce a declarat. Ajung să îl cred. Chiar îl cred.

După atâtea declarații schimbate, de data asta chiar îl cred. Noi trăim cu speranța că Alexandra este vie. Niciodată nu a fost moartă”, a precizat Tudorița Măceșanu pentru Antena 3.

Mama Alexandrei i-a trimis acesteia un mesaj, în speranța că fiica ei este încă în viață: „Alexandra, mami, oriunde ai fi, noi te iubim și te așteptăm acasă. Vom face tot ce trebuie, tot ce-i posibil să te găsim. Te iubim!”.

ADVERTISEMENT