Life

Cazul care cutremură lumea vedetelor de film. Un cunoscut producător de la Hollywood și-ar fi ucis soția și socrii

Un cunoscut producător de la Hollywood a fost acuzat că și-an ucis soția și socrii. Crima a îngrozit comunitatea din care face parte.
14.11.2023 | 15:09
Cazul care cutremura lumea vedetelor de film Un cunoscut producator de la Hollywood siar fi ucis sotia si socrii
Samuel Haskell a fost arestat și este acuzat de o crimă îngrozitoare. Sursa foto: Unsplash
ADVERTISEMENT

Samuel Haskell este acuzat că și-a ucis soția și pe părinții acesteia, apoi a încercat să angajeze muncitori pentru a ridica pungile în care erau cadavrele. Crima a șocat comunitatea și i-a îngrozit pe oameni.

Un cunoscut producător de la Hollywood este acuzat de o crimă oribilă

Samuel Bond Haskell Jr, un cunoscut producător de la Hollywood, în vârstă de 35 de ani, a fost acuzat de uciderea soției sale și a părinților ei, la doar câteva zile după ce cadavrul dezmembrat al unei femei a fost găsit într-un tomberon din Los Angeles.

ADVERTISEMENT

Crima înfiorătoare a avut loc în jurul datei de 6 noiembrie, după cum a declarat biroul procurorului districtual din Los Angeles. O plângere penală, obținută de The Daily Beast, susține că Haskell și-a ucis soția în vârstă de 37 de ani, Mei Li, și părinții pe ei, Yanxiang Wang, în vârstă de 64 de ani, și Gaoshen Li, în vârstă de 71 de ani. Crimele ar fi avut loc la casa din Tarzana, unde locuiau soții Haskell, cei trei copii ai lor și părinții lui Mei.

„Aceste crime șocante și îngrozitoare au transmis unde de șoc în comunitatea noastră. Suntem alături de cei dragi ai victimelor în această perioadă inimaginabil de dificilă și vom face tot ce ne stă în putere pentru a ne asigura că se face dreptate”, a declarat procurorul districtual George Gascón într-un comunicat de presă.

ADVERTISEMENT

Samuel Bond Haskell a ajuns deja o dată în fața instanței, care a decis încarcerarea lui fără drept de a fi eliberat pe cauțiune. Biroul procurorului din județul Los Angeles a declarat că acuzarea sa este stabilită pentru 8 decembrie. Dacă va fi găsit vinovat, Haskell riscă o pedeapsă maximă de închisoare pe viață, fără posibilitatea de eliberare condiționată.

Samuel Haskell  soție meli acuzat
Samuel Haskell este acuzat că și-a ucis soția și socrii.
Sursa foto: colaj Fanatik/ Instagram

Ar fi anagajat muncitori să care pungile cu cadavre

Procurorii au susținut că a doua zi după săvârșirea oribilei crime, producătorul de la Hollywood a angajat patru muncitori care să ridica mai mulți saci de gunoi de culoare neagră din fața casei sale din Los Angeles.

ADVERTISEMENT

El a plătit 500 de dolari pentru trei saci, dar oamenii au observat imediat că înăuntru nu sunt pietre, așa cum li s-a spus, ci au descris pungile ca fiind moi și unde. Un muncitor care a acordat un interviu pentru NBC Los Angeles, că s-a uitat înauntru și a văzut „părți ale corpului, un buric”.

„Am fost uimit. Desigur, m-am simțit rău. Am fost păcăliți”, a spus bărbatul. Astfel că el și colegii săi i-au returnat lui Samuel Haskell bagajele și banii și i-au spus că nu vor să fie implicați.

ADVERTISEMENT

Raportul a mai scos la iveală faptul că Haskell ar fi încercat să explice că părțile corpului sunt, de fapt, „recuzită de Halloween”, însă lucrătorii au raportat ce sa întâmplat patrulei de autostradă din California și, ulterior, poliției.

În aceeași zi, ar fi fost fotografiat aruncând un sac mare de gunoi într-un coș din apropierea casei sale. Detectivul Efren Gutierrez din Los Angeles a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că ofițerii au fost trimiși la casa din Tarzana marți seară, după ce au primit informații despre sacii de gunoi însângerați, dar nu au avut dovezi pentru a intra în locuință.

Samuel Haskell a mai avut probleme cu legea

De altfel, nu este prima dată când Samuel Haskell are probleme cu legea. În anul 2008, a fost a fost arestat și acuzat de două capete de acuzare de deținere a unei arme mortale.

Totodată, un vecin a dezvăluit că producătorul avea o adevărată obsesie pentru arme, săbii și arbalete, pe care le ținea la loc de cinste în casă, lucru cu care soția nu ar fi fost deloc de acord.

Bărbatul a mai spus că doar cu o seară înainte ca Samuel Haskell să fie arestat, fiica lui a auzit strigă-te de ajutor din casa acestuia, apoi o mașină care a plecat în trombă.

ADVERTISEMENT