Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cazul lui Florinel Coman. De ce nu reușește să facă pasul spre un campionat puternic

Florinel Coman este arma principală a FCSB-ului. Considerat de patron cel mai bun jucător al echipei, Coman livrează aproape meci de meci și este unul din golgheterii echipei.
10.10.2023 | 23:34
Cazul lui Florinel Coman De ce nu reuseste sa faca pasul spre un campionat puternic
Ce ii lipseste lui Coman pentru a prinde transferul carierei. foto: inquamphotos.com
ADVERTISEMENT

FCSB este liderul autoritar al Ligii I. Jocul formației lui Becali se bazează pe multă calitate individuală, iar în acel nucleu de talente, Coman iese în evidență. Preferatul patronului are voie să joace și să se schimbe când vrea, însă are o singură problemă. Nu reușește să prindă un transfer în străinătate.

Coman este vedeta celor de la FCSB

“Hai să-ți spun ceva de Coman. Tu știi de ce îmi e mie ciudă de Coman? Hai să zic adevărul. Îmi place mult de Coman pentru că e un băiat inteligent. Mie asta îmi place foarte mult la Coman.

ADVERTISEMENT

L-am văzut în multe declarații, are spirit Coman, știe să facă și o glumă. Eu nu pot să uit aia cu telefonul. Și omul, aia denotă un om inteligent cu Dinamo când i-a aruncat aia și el a făcut poza.

Băi. ești inteligent rău, chiar ești inteligent dacă faci așa ceva. În tensiunea meciului, el l-a luat, a făcut o glumă. Asta înseamnă simțul umorului, într-un moment de presiune. E un tip inteligent”, a spus Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman a fost crescut de către Farul

Florinel Coman are patru goluri în 11 meciuri în acest sezon. În vârstă de 25 de ani, Coman este considerat unul din cei mai experimentați jucători din echipa lui Gigi Becali. Adus de la Farul în 2017, Florinel Coman încă nu a reușit să facă pasul spre un campionat mai puternic.

“Mă rog, că îl urga Giani pe garduri și îl alerga două ore e altceva. Coman este genul de jucător român care nu se împlinește pe măsura valorii. Asta e părerea mea despre Coman, putea să fie mult mai sus.

ADVERTISEMENT

Nu-mi place că nu face diferența la meciurile internaționale. Pentru mine ai valoare când joci nu cu Real Madrid, că nu suntem nebuni. Când joci cu Galatasaray și ai scos Galatasaray singur, aia înseamnă să ai valoare.

Eu spun cu drag asta de Coman, pentru că e un jucător de valoare. Dar ceva îi lipsește, nu știu ce. Ceva îi lipsește, nu-mi plac ieșirile alea pe care le are în care pare că îi face proști pe ceilalți, că nu are cu cine juca”, a completat Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Ce ii lipseste lui Coman

ADVERTISEMENT