Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Riscă Florinel Coman condamnarea la închisoare în dosarul carnetului de conducere? Anunţul lui Gigi Becali

Florinel Coman s-a aflat în atenția autorităților din cauza carnetului său de conducere, însă Gigi Becali a anunțat la FANATIK SUPERLIGA că jucătorul nu riscă nimic.
04.10.2023 | 19:30
Risca Florinel Coman condamnarea la inchisoare in dosarul carnetului de conducere Anuntul lui Gigi Becali
Florinel Coman s-a aflat în atenția autorităților din cauza carnetului său de conducere, însă Gigi Becali a anunțat la FANATIK SUPERLIGA că jucătorul nu riscă nimic. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Jucătorul de la FCSB a fost prins de poliție la volan conducând cu 165 de km/oră pe Autostrada Soarelui în urmă cu doi ani și jumătate. El a prezentat un permis obținut în Ucraina, iar autoritățile bănuiesc că este fals și că fotbalistul nu a făcut vreo școală de șoferi în țara vecină.

Gigi Becali anunță că Florinel Coman nu mai riscă nimic în dosarul carnetului de conducere

Intrat prin telefon la emisiunea FANATIK SUPERLIGA unde a comentat cazul condamnării lui Dănuț Lupu, care a fost prins conducând fără permis, Gigi Becali a vorbit și despre situația lui Florinel Coman, care a prezentat un carnet de conducere emis în Ucraina.

ADVERTISEMENT

”Să aveți grijă și cu Florinel Coman, apropo de permis, că e pus sub învinuire de procurori”, i-a transmis moderatorul Horia Ivanovici lui Gigi Becali, însă acesta a dat asigurări că fotbalistul nu va avea probleme.

”Are omul carnet, ce să-i faci? Dacă avea omul carnet… Hai să vă spun altă chestie, s-a și prescris. Nu poți să-l condamni pe un om că trebuie să te duci acolo în Ucraina să iei acte, cine se mai duce acolo?”, a declarat Becali, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Permisul internațional eliberat în Ucraina și nerecunoscut în Uniunea Europeană ar fi trebuit să fie obținut legal de Florinel Coman doar în urma unui examen care s-ar fi putut desfășura pe teritoriul țării vecine.

O altă ipoteză e faptul că jucătorul a obținut acest permis de conducere prin mită, o practică întâlnită printre cetățenii români care încearcă să fenteze calea legală. Doar în ultimul an înainte de începerea războiului din Ucraina au fost cel puțin 15 astfel de cazuri deconspirate.

ADVERTISEMENT

Becali vrea să-l ajute pe Lupu

Fostul internațional Dănuț Lupu a fost prins la volan fără permis și a primit 7 luni de închisoare cu executare. El trebuie să se prezinte la penitenciarul din Rahova, însă a anunțat la FANATIK SUPERLIGA că va ajunge în țară abia în weekend.

Gigi Becali nu este de acord cu fapta comisă de către Dănuț Lupu și este de părere că fostul mare internațional trebuie să plătească. Finanțatorul FCSB consideră că pedeapsa lui Lupu nu este una foarte mare și chiar vrea să îi dea o mână de ajutor.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Becali, detalii despre cazul permisului lui Coman

ADVERTISEMENT