Life

Ce a apărut la avizierul unui bloc din București. Locatarul problemă, amenințat cu judecata

Afișul de la panoul unei clădiri din Capitală. Un ocupant riscă să ajungă în instanță. Cu ce situație se confruntă administrația.
27.04.2023 | 20:12
Ce a aparut la avizierul unui bloc din Bucuresti Locatarul problema amenintat cu judecata
Afișul de la panoul unei clădiri din Capitală. Un ocupant riscă să ajungă în instanță. Cu ce situație se confruntă administrația. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Ce a apărut la avizierul unui bloc din București în urmă cu ceva vreme. Locatarul problemă este amenințat cu judecata de reprezentanții comitetului care au făcut public acest anunț. Se pare că există dovezi solide în acest sens.

Afișul de la panoul unei clădiri din Capitală. Un ocupant riscă să ajungă în instanță. Cu ce situație se confruntă administrația

La panoul unei clădiri din Capitală a apărut un afiș neobișnuit care nu are legătură cu întreținerea sau alte lucruri. Adminstrația a anunțat că s-a săturat de ”necazurile” pe care le face un ocupant care riscă să ajungă în instanță.

ADVERTISEMENT

În bloc ar exista o persoană, nu se știe dacă este proprietar sau chiriaș, care scuipă pe anunțurile de la avizier. Numele său nu a fost dezvăluit, însă reprezentanții comitetului știu despre cine este vorba. A fost filmat de camerele de înregistrare.

„Te vede camera de luat vederi, te înregistrează camera de luat vederi. Te-a văzut camera de luat vederi, te-a înregistrat camera de luat vederi! De ce scuipi și îți sufli mucii pe anunțurile afișate de Administrația acestui bloc pe ușa acestui lift??!

ADVERTISEMENT

Te deranjează că scrie despre restanțierii, datornicii acestui bloc și tu ai restanțe și datorii neplătite față de acest bloc? Știm cine ești tu cu asemenea fapte în acest bloc, te-a înregistrat camera de luat vederi.

Te dăm în judecată pentru faptele tale inadmisibile în acest bloc și pentru obstrucționarea activității legale și corecte a Administrației acestui bloc”, este anunțul făcut de Asociația de locatari, transmite cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Anunțuri neobișnuite la avizierul blocurilor

Acesta nu este singurul anunț neobișnuit postat de-a lungul timpului la avizierele blocurilor din București. Unii s-au supărat că le-au fost furate florile de pe casa scării sau de la ușă, în timp ce alții s-au plâns de anumite zgomote.

De asemenea, au fost și cazuri în care oamenii și-au făcut nevoile în clădiri și au ajuns să fie postați la panou. Totodată, amenințările nu au lipsit, fie că a fost vorba de animalele de companie, fie de lucrurile neobișnuite aruncate în toaletă.

ADVERTISEMENT

„Dragă vecine, cu toții știm că ești un cocalar, dar măcar nu fii unul nesimțit. Ieși afară mârlane și dă zăpada”, este un alt anunț care a fost postat la un moment la avizierul unui bloc din Capitală, conform cronicipebune.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: