Life

Ce a apărut la mormântul Mioarei Roman la o săptămână după funerarii. Oana Roman a rămas fără cuvinte

Ce a apărut la mormântul Mioarei Roman la o săptămână după funerarii? Oana Roman a rămas fără cuvinte când a ajuns acolo.
02.03.2024 | 17:50
Ce a aparut la mormantul Mioarei Roman la o saptamana dupa funerarii Oana Roman a ramas fara cuvinte
Ce a apărut la mormântul Mioarei Roman la o săptămână după funerarii. Sursă foto: Facebook, Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Oana Roman a ajuns la mormântul Mioarei Roman și a rămas fără cuvinte. Ce a apărut acolo? Vedeta a fotografiat totul, iar imaginea a fost distribuită pe internet. Se pare că sunt oameni care se gândesc la mama sa.

Ce a apărut la mormântul Mioarei Roman la o săptămână după funerarii

Mioara Roman s-a stins din viață în urmă cu câteva zile. Iar fiica ei, Oana Roman, a fost devastată. Înmormântarea a avut loc chiar în cursul zilei de luni, iar momentul a fost unul răvășitor.

ADVERTISEMENT

Iată că Oana Roman a făcut astăzi parastasul de 9 zile pentru mama sa. Ulterior, ea a ajuns la cimitir. A rămas fără cuvinte însă în momentul în care a văzut ce era pe mormântul Mioarei Roman.

Se pare că de 1 martie, cineva s-a gândit și la sufletul ei. Astfel, pe mormântul Mioarei Roman a fost lăsat un mărțișor. „Azi am făcut parastasul de 9 zile pentru mama și apoi m-am dus la cimitir. Cineva lăsase un mărțișor pentru mama”, a scris Oana Roman, în dreptul unei imagini publicate pe contul personal de socializare.

ADVERTISEMENT

Momente dificile pentru Oana Roman

Menționăm faptul că vizita la mormântul Mioarei Roman a fost cel mai probabil destul de dificilă pentru vedetă. Să nu uităm că și după înmormântarea mamai sale, Oana Roman nu era tocmai bine. Vedeta a avut însă oameni în jurul ei și totodată a primit și sprijin moral din partea celor care o urmăresc.

Ce a apărut la mormântul Mioarei Roman. Sursă foto: Instagram
Ce a apărut la mormântul Mioarei Roman. Sursă foto: Instagram

Chiar după funerarii, ea a ținut să le mulțumească public celor care i-au fost alături. Totodată, vedeta le-a mulțumit persoanelor care i-au transmis gânduri bune, dar și suport moral, în această perioadă dificilă.

ADVERTISEMENT

„Mulțumesc pentru toate mesajele, pentru toată susținerea, pentru toate gândurile pentru mama, pentru tot ajutorul moral. Mulțumesc celor care au venit sa își ia rămas bun de la mama.

Mulțumesc rudelor care au fost lângă noi și lângă mama. Mulțumesc pentru ca am un copil minunat și perfect. Isabela, minunea mea”, a fost o parte din postarea vedetei.

ADVERTISEMENT

Printre altele, Oana Roman i-a mulțumit și Gabrielei Lucuțar, pentru tot ajutorul, dar și preoților și părinților care au oficializat slujba de înmormântarea pentru mama sa, Mioara Roman.

ADVERTISEMENT