Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ce a avut FCSB în plus de s-a distanțat clar de Rapid și CFR? Adi Mutu l-a contrazis pe Balaj!

Adrian Mutu a dezvăluit că FCSB este o echipă mult mai matură şi constantă şi l-a contrazis pe preşedintele Cristi Balaj care spunea că motivul desprinderii este Florinel Coman.
07.03.2024 | 16:13
Ce a avut FCSB in plus de sa distantat clar de Rapid si CFR Adi Mutu la contrazis pe Balaj
Adrian Mutu, antrenorul celor de la CFR Cluj. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB este lider detaşat cu o etapă înainte de finalul sezonului regulat. Roş-albaştrii şi-au mărit distanţa la 12 puncte de Rapid şi 14 puncte faţă de CFR Cluj, fiind imens favorită în lupta la titlu.

Ce a avut FCSB în plus de s-a distanțat clar de Rapid și CFR? Adi Mutu: “Pare o echipă mai matură faţă de anii trecuţi”

Cristi Balaj declarase că principalul atu al FCSB-ului faţă de adversare e Florinel Coman. Adrian Mutu l-a contrazis pe preşedintele CFR-ului şi e de părere că roş-albaştrii reprezintă o echipă mult mai matură faţă de sezoanele precedente:

ADVERTISEMENT

“Eu n-aş pune-o doar pe seama unui jucător deşi cred că şi Darius Olaru are o importanţă mare în angrenajul echipei. Eu cred că a avut o constanţă în rezultate. Constanţa caracterizează FCSB-ul în acest sezon.

Pare o echipă mai matură faţă de anii trecuţi. Apărarea nu este doar linia de fund, ci toată echipa, în general. Au mai crescut, s-au mai maturizat jucătorii şi asta se vede. Au fost mult mai constanţi, mai maturi în joc.

ADVERTISEMENT

Au fost momente în care au gestionat foarte bine şi au lăsat spectacolul în detrimentul punctelor. Ca pragmatism, a fost o strategie de genul lui Dan Petrescu”, a spus Adrian Mutu la FANATIK SUPERLIGA.

“Aşteptăm transferul lui Falco, va fi cu noi în lot. Există şanse să îl vedem cu Hermannstadt”

Antrenorul celor de la CFR Cluj susţine că în meciul cu Hermannstadt ar putea să fie folosit şi ultimul transfer, Fillipo Falco. Mutu regretă, în special, punctele pierdute cu Oţelul Galaţi, care ar fi adus o altă stare în lot:

ADVERTISEMENT

“La noi nu există decât victoria. Am încercat să câştigăm meciurile, dar trebuie să ne declarăm mulţumiţi şi cu aceste egaluri. Dacă le gestionam mai bine, în special ultimele minute cu Oţelul Galaţi, altfel era şi la Constanţa.

Şi meciurile din trei în trei zile şi-au spus cuvântul la anumiţi jucători. Şi lotul este puţin limitat din acest punct de vedere. Au fost băieţi care au jucat meci de meci 90 de minute. Iar la Constanţa a fost un meci de care pe care, un meci de play-off.

ADVERTISEMENT

Aşteptăm transferul lui Falco, va fi cu noi în lot. Există şanse să îl vedem cu Hermannstadt. De aia l-am luat, nu?”, a spus Adrian Mutu la FANATIK SUPERLIGA.

Ce a avut FCSB în plus de s-a distanțat clar de Rapid și CFR? Adi Mutu l-a contrazis pe Balaj!

ADVERTISEMENT
Tags: