Life

Ce a determinat-o pe Oana Roman să se împace cu Marius Elisei. “E o decizie asumată”

Oana Roman a explicat de ce a decis să se împace cu Marisu Elisei.
07.07.2021 | 18:42
Ce a determinato pe Oana Roman sa se impace cu Marius Elisei E o decizie asumata
ADVERTISEMENT

Oana Roman a vorbit pentru prima dată despre împăcarea cu fostul ei soț. Fosta prezentatoare a postat un mesaj pe pagina de Instagram în care a explicat de ce a luat această decizie.

Fiica lui Petre Roman și Marius Elisei au divorțat la notar în luna februarie. După doar câteva luni au decis însă să se împace.

ADVERTISEMENT

Ce a determinat-o pe Oana Roman să se împace cu Marius Elisei

Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat și au arătat tuturor cât de bine sunt acum. Totuși, cei doi nu au vorbit niciodată în public despre acest lucru. Fosta prezentatoare a decis să posteze un mesaj prin care a lămurit lucrurile.

A spus că nimeni nu a știut de această împăcare, nici măcar familia. Toți au aflat după postările de pe conturile de socializare.

ADVERTISEMENT
Oana Roman
Mesajul Oanei Roman

“Foarte multă lume, inclusiv prieteni și familie ne întreabă cum și de ce ne-am împăcat.

De ce? Pentru că am luat această decizie doar noi, împreună, fără să simțim nevoia să o discutăm cu nimeni, nici măcar cu familia sau cu prietenii apropiați… Toți au aflat și au văzut din postările noastre.

Este poate un gest egoist din partea noastră, dar am dorit să facem acest pas doar noi cu noi.

Am refuzat, ca și atunci când ne-am despărțit, orice invitație la vreo emisiune în care să vorbim despre asta și nu am făcut niciun fel de discuție publică pe această temă”, a scris Oana Roman pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Oana Roman: “E o decizie asumată”

Oana Roman a spus că s-a gândit foarte bine înainte de a lua o decizie. Într-o emisiune tv, Marius Elisei a recunoscut că încă are sentimente pentru fosta sa soție. În plus el a mai spus că nu consideră că s-au despărțit.

În fața lui Dumnezeu vor fi mereu uniți, a mai spus soțul Oanei Roman. În ultima perioadă, cei doi însoțiți de fetița lor au fost în mai multe vacanțe. 

ADVERTISEMENT
Oana Roman
Mesajul postat de Oana Roman

“Am luat o decizie gândită și asumată și am făcut ce am simțit amândoi pentru binele și împlinirea noastră ca familie. Mulțumim celor care ne-au trimis mesaje și gânduri frumoase!”, a mai scris fiica lui Petre Roman pe pagina sa de socializare.

ADVERTISEMENT