Life

Ce a dezvăluit bărbatul care a găzduit-o pe DJ Lalla, tânăra găsită moartă pe plajă: „Mi-a spus că pleacă să…”

Care au fost ultimele cuvinte rostite de Dj Lalla înainte să plece de acasă? Bărbatul la care tânăra a fost cazată a făcut dezvăluiri.
06.10.2023 | 10:22
Ce a dezvaluit barbatul care a gazduito pe DJ Lalla tanara gasita moarta pe plaja Mia spus ca pleaca sa
Ce i-a spus Laura Roșca prietenului său înainte de a pleca de acasă. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Bărbatul la care Laura Roșca a fost cazată înainte de tragedie a făcut noi dezvăluiri. DJ Lalla i-a spus acestuia că pleacă pe plajă, însă nu a văzut-o tristă sau abătută și nu avea nicio idee că aceea va fi ultima dată când va sta de vorbă cu ea.

Ce i-a spus Laura Roșca prietenului său înainte să plece de acasă

A trecut mai bine de o săptămână de când DJ Lalla, așa cum era cunoscută în spațiul public, a fost găsită fără suflare pe plaja din Mamaia. De atunci, anchetatorii încearcă să refacă firul evenimentelor, analizând ultimele imagini cu tânăra și discutând cu cei care ar putrea oferi chiar și cea mai mică informație.

ADVERTISEMENT

De departe, una din persoanele cheie ale anchetei este Bogdan Munteanu, bărbatul la care Laura Roșca a fost cazată înainte de tragedie. El a spus tot ce știa autorităților, iar acum a accptat să stea de vorbă și cu presa.

Prietenul tinerei nu a oferit, însă, foarte multe detalii, afirmând că aceastea se regăsesc în anchetă. Totuși, el a menționat că în dimineața respectivă, DJ Lalla i-a spus doar că pleacă la plajă.

ADVERTISEMENT

Nu a întrebat-o dacă știe să înoate și nici nu i s-a părut că ar fi tristă. „Ce să vorbesc cu ea? Lucruri normale. Am băut o cafea de dimineață. Mi-a spus că pleacă să vadă răsăritul. Ea a plecat când a vrut. Astea sunt detalii din anchetă…

Nu comentez astfel de lucruri. Nu văd de ce m-ar băga pe mine la mijloc pentru că nu au fost discuții de genul. Nu am nici cea mai mică idee, cum se vede, a plecat pe plajă…Cred că da, știa, nu am văzut-o să înoate”, a declarat Bogdan Munteanu la Acces Direct, conform b1tv.ro. 

ADVERTISEMENT

„Ne cunoșteam din iulie”

Totodată, Bogdan a mărturisit că o cunoștea pe DJ Lalla din iulie și că au avut discuții amicale, dar nu i-a cerut niciodată mai multe detalii despre viața sa personală decât ea a fost dispusă să ofere.

Astfel că, nu i-a cunoscut niciodată familia. Mai mult de atât, bărbatul și-a ținut curiozitate în frâu și când vine vorba de statul amoros al acesteia. „Ne știm din iulie. Adevărul este în anchetă, acolo am dat toate detaliile.

ADVERTISEMENT

Nu știu, sunt declarații în anchetă. Le-am arătat domnilor anchetatori mesajele. E liber fiecare să stea când vrea. Putea să stea cât voia”, a spus Bogdan Munteanu. În același timp, a explicat și de ce a ieșit în fața blocului la ora 11:00.

„Există un motiv pentru care eu am fost în fața blocului, eu habar nu aveam la acel moment, după cum și apelul meu a fost declarat în anchetă. Am aflat din știri. Nu îi cunosc familia, doar din spusele ei.

Nu aveam discuții de genul. Eram foarte buni prieteni, dar nu sunt preot. Am simțit-o fericită. Nu mi s-a părut că ar avea ceva. Știam că are iubit, dar de ce să întreb mai mult dacă omul nu vrea să vorbească”, a completat prietenul lui DJ Lalla.

ADVERTISEMENT
Tags: