News

Cine este tânăra găsită moartă pe plaja din Mamaia. Laura avea 34 de ani și era cunoscută ca DJ Lalla

S-a aflat cine este tânăra găsită moartă pe plaja din Mamaia Nord. Laura avea doar 34 de ani și era cunoscută ca DJ Lalla.
28.09.2023 | 16:48
Cine este tanara gasita moarta pe plaja din Mamaia Laura avea 34 de ani si era cunoscuta ca DJ Lalla
Ea este Laura, tânăra găsită moartă pe plaja din Mamaia, era cunoscută ca Dj Lalla. Sursa foto: Facebook/Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

S-a aflat cine este tânăra găsită moartă pe plaja din Mamaia Nord, joi dimineața. Laura Roșca avea doar 34 de ani și era cunoscută ca DJ Lalla. Născută în Turda, aceasta locuia la București.

Ea este Laura, tânăra găsită moartă pe plaja din Mamaia. Era cunoscută ca Dj Lalla

Descoperire șocantă, joi dimineață pe o plajă din nordul stațiunii Mamaia. O tânără a fost găsită fără suflare de turiștii care se aflau în zonă. Imediat, aceștia au sunat la 112. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție dar și salvamarii.

ADVERTISEMENT

Ulterior, s-a aflat și identitatea victimei. Tânăra este Laura Roșca, în vârstă de 34 de ani. Ea era din Turda, județul Cluj, fiind cunoscută ca DJ Lalla. În prezent, locuia în București, notează Ziua de Constanța.

În ultima postare de pe Instagram, din urmă cu doar o zi, tânăra urmărită de peste 20.000 de oameni a folosit, printre altele, şi hashtag-ul ”Fvckdepression” și mesajul ”Make sure it’s all worth it!” (Asigură-te că totul merită)

ADVERTISEMENT

Laura Roșca ar fi fost identificată după tatuaje. Conform biografiei de pe pagina ei de Facebook (unde era urmărită de peste 5.700 de internauți), aceasta lucra în prezent la un post de radio din București.

Ce spune poliția despre acest caz

Poliția a anunțat că cercetează cauzele care au condus la decesul tinerei. Nu se știe dacă este vorba de o sinucidere sau pur și simplu de un accident. Cert este că pe trupul tinerei nu s-au găsit urme de violență.

ADVERTISEMENT

La data de 28 septembrie, în jurul orei 10.20, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au fost sesizați cu privire la faptul că, pe plajă, se află cadavrul unei persoane de sex feminin. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă.

Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violență. În cauză, cercetările continuă, în vederea stabilirii, cu exactitate, a împrejurărilor producerii evenimentului”, se arată într-un comunicat al celor de la IPJ Constanţa.

ADVERTISEMENT

Polițiștii au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care tânăra a murit. Între timp, trupul neînsuflețit al Laurei Roșca a fost transportat la morgă pentru necropsie, expertiză prin care medicii legişti vor stabili cauza exactă a morţii.

ADVERTISEMENT