Life

Ce a făcut Alexandra Ungureanu chiar înainte să plece la Asia Express! Abia acum s-a aflat

Alexandra Ungureanu a plecat, alături de mama ei, la Asia Express, dar s-a pregătit intens înainte pentru marea aventură.
24.05.2021 | 17:17
Ce a facut Alexandra Ungureanu chiar inainte sa plece la Asia Express Abia acum sa aflat
Alexandra Ungureanu si mama ei, Anca, impreuna la Asia Express Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Știind că îi va fi dificil să supraviețuiască cu doar un euro pe zi și să își care bagajele de-a lungul itinerariului stabilit de producătorii emisiunii, Alexandra Ungureanu a decis să se pregătească cât mai bine din timp.

Alexandra Ungureanu a scăpat de machiaj de-a lungul Asia Express

Plecată încă din weekend în aventura Asia Express, despre Alexandra Ungureanu s-a aflat că s-a pregătit din timp pentru emisiune și a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a scăpa de corvoada machiajului și de a căra pungi pline cu cosmetice de care ar avea nevoie.

ADVERTISEMENT

Mai exact, aflând că va filma, în cea mai mare parte a timpului, fără machiaj și în pantaloni scurți, Alexandra Ungureanu a cheltuit bani frumoși și a apelat la tratamente profesionale pentru a avea un ten impecabil și o siluetă fermă, fără imperfecțiuni, mai ales că se așteaptă ca audiența Asia Express să fie una suficient de mare pentru ca artista să își dorească din tot sufletul ”să dea bine la cameră”.

Astfel se face că, încă de la sfârșitul lunii martie, Alexandra Ungureanu a început un plan de tratamente neivazive la o clinică din București, unde a urmat două proceduri de ultimă generație, una pentru îmbunătățirea calității tenului și alta pentru remodelare corporală și eliminarea celulitei.

ADVERTISEMENT

Alexandra Ungureanu, tratament de vedetă pentru tenul de la Asia Express

Mai întâi, pentru a fi sigură că obține un ten fără imperfecțiuni, ideal pentru a fi expus fără machiaj în fața camerelor de filmat, Alexandra Ungureanu a urmat câteva ședințe de tratament cu laser, proceduri folosite și de vedetele de la Hollywood.

„Carbon Peel este denumit și Hollywood Peel întrucât celebritățile de peste ocean îl urmează inclusiv înainte de a participa la evenimente importante. Mi-am dorit să fac un tratament neivaziv, dar care să fie cât de eficient posibil și acesta a fost cel mai indicat pentru mine. Se aplică o pastă de carbon care este mai apoi îndepărtată cu laser. În acest mod, se curăță și se închid porii, se elimină petele pigmentare și se obține acea strălucire naturală a pielii peste care, de multe ori, nu mai ai nevoie să aplic machiaj”, spunea Alexandra Ungureanu.

ADVERTISEMENT

Alexandra Ungureanu, tratament împotriva celulitei

Cum celulita este afecțiunea care dă bătăi de cap majorității femeilor, iar multe dintre vedete ar face orice să nu fie văzute cu inestetica ”coajă de portocală” în zona picioarelor și a feselor, Alexandra Ungureanu a dat o atenție deosebită tratamentelor specifice de combatere a acestei ”nenorociri”.

Așa că, la sfatul unor specialiști, Alexandra Ungureanu a apelat la un tratament inovator de pe piață, unul care, susțin cei de la clinică, este cel mai eficient, la ora actuală, din lume în reducerea celulitei și tratarea laxității pielii.

ADVERTISEMENT
Alexandra Ungureanu
Alexandra Ungureanu, alaturi de aparatul care spera ca face minuni impotriva celulitei

„Este tratamentul corporal pe care eu îl agreez foarte tare. E un tartam complex care este și eficient și mă și relaxează. Slăbește localizat, tratează celulita, remodelează și dă fermitate pielii corpului”, spunea Alexandra Ungureanu înainte de a pleca la Asia Express.

Alexandra Ungureanu a plătit o mică avere ca să fie perfectă

Conform prețurilor afișate de clinica în care s-a tratat Alexandra Ungureanu, artista a plătit o mică avere pentru a arăta perfect în fața camerelor de-a lungul Asia Express.

Astfel, doar pentru ca tenul să fie ”de reclamă”, Alexandra Ungureanu a plătit în jur de 3.000 de lei, iar pentru ca să scape de celulită, cam tot pe atât, iar acum are doar de așteptat să filmeze pentru a vedea dacă suma investită a avut efectele dorite.

Alexandra Ungureanu, la Asia Express alături de mama ei

Alexandra Ungureanu a plecat, sâmbătă, la Asia Express alături de mama sa, profesoara Anca Ungureanu, cele două urmând să străbată traseele programate prin Turcia, Georgia și Rusia, având la dispoziție doar ceea ce poate încăpea într-un rucsac și cheltuieli de 1 euro pe zi.

E adevărat, dacă Alexandra Ungureanu reușește să intre în posesia marelui premiu pus la dispoziție de Asia Express, artista și mama ei vor avea toate motivele să zâmbească, urmând să le intre în buzunare nu mai puțin de 30.000 de euro.

ADVERTISEMENT