Life

Ce a făcut familia lui Arșinel la parastasul de 1 an de la moartea actorului: „Nu au fost prieteni din lumea artiștilor”

Dezvăluirile facute de familia lui Alexandru Arșinel la un an de la moartea actorului. De ce nu au participat prietenii la parastasul acestuia.
29.09.2023 | 18:28
Ce a facut familia lui Arsinel la parastasul de 1 an de la moartea actorului Nu au fost prieteni din lumea artistilor
Ce a făcut familia lui Alexandru Arșinel la un an de la moartea artistului. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fiul lui Alexandru Arșinel a făcut dezvăluiri neașteptate, la un an de când artistul s-a stins viață. Apropiații nu traversează deloc o perioadă ușoară, mai ales că și soția actorului a murit în urmă cu trei luni.

Ce a făcut familia lui Alexandru Arșinel, la un de la moartea artistului

Pe 29 septembrie 2022, Alexandru Arșinel s-a stins din viață după ce o bună perioadă s-a luptat cu problemele de sănătate. Anul care a trecut a fost unul greu încercat pentru familia lui, mai ales că, la doar nouă luni de la tragedie, a decedat și soția actorului. 

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, copiii au preferat să-și țină durerea pentru ei. Chiar și parastasul de un an, organziat cu o săptămână mai devreme, după datinile bisericești, a fost unul restrâns.

La pomenire nu au fost invitați vedete sau colegi ai actorului, cu excepția lui Vasile Muraru, ci doar cele mai apropiate persoane. „Parastasul l-am organizat de sâmbătă trecută. Trebuia să-l facem înainte de împlinirea de 1 an. Adică dacă 29 a picat vineri, trebuia să-l facem cu o săptămână înainte.

ADVERTISEMENT

Parastasele de țin sâmbăta. Nu au fost prieteni din lumea artiștilor, au fost doar cei pe care i-am chemat noi în mod expres. Singurul care a fost, a fost Vasile Muraru de la teatru”, a declarat Cristian, fiul lui Alexandru Arșinel, pentru wowbiz.ro. 

„Mergem înainte pentru că altceva nu avem ce să facem”

Ce doi fii ai lui Alexandru Arșinel se concentrează acum pe creșterea și educarea propriilor copii. Vor ca aceștia să ducă mai departe cu mândrie numele bunicului lor și o fac deja prin reușitele pe care le-au avut la școală.

ADVERTISEMENT

„Mergem înainte pentru că altceva nu avem ce să facem. O să continuăm să respectăm numele pe care îl purtăm și să ne comportăm la fel cum ne-am comportat și până acum. Adică nu ne-a știut nimeni niciodată, nu am făcut probleme.

Le avea el și așa pe alte lui și nu trebuia să-i mai facem și noi alte probleme. Pe linia aceasta o să mergem. Nepoții văd că se țin de treabă, nepoata cea mare, Maria, a intrat anul acesta la Arhitectură și Adrian este la liceul în clada a X-a.

ADVERTISEMENT

Iar al meu ne pregătim pentru Evaluarea Națională de la anul. Deci cu asta ne ocupăm acum, cu copii, să îi vedem bine”, a ai declarat băiatul lui Alexandru Arșinel. Totodată, el a precizat că nu știe dacă va exista sau nu un spectacol dedicat actorului.

ADVERTISEMENT