ADVERTISEMENT
Life

Ce a făcut familia lui Florin Salam imediat după ce a aflat că Nelu Stoian a murit. Gest cutremurător în miez de noapte

Autor: Cerasela Stafie | 26.09.2020 | 14:17
Ce a făcut familia lui Florin Salam imediat după ce a aflat că Nelu Stoian a murit. Gest cutremurător în miez de noapte
Ce a făcut familia lui Florin Salam imediat după ce a aflat că Nelu Stoian a murit. Gest cutremurător în miez de noapte Sursa foto: Instagram

Familia lui Florin Salam a fost lovită de o adevărată tragedie. Fratele cântărețului, Neluțu Stoian, s-a stins din viață în urma infectării cu Covid-19. Rudele acestuia au trăit o adevarată dramă de la aflarea veștii.

ADVERTISEMENT

Fratele manelistului a încetat din viață între pereții Institutului „Matei Balș” după o lungă suferință. Acesta avea probleme de sănătate mai vechi la nivelul plămânilor combinate cu diabet.

Familia lui Florin Salam a făcut o noapte albă în fața porților spitalului în încercarea de a recupera trupul neînsuflețit al fratelui artistului. Conform culturii din care fac parte, rudele s-au prezentat în număr mare la spital, între ele fiind prezentă chiar și Roxana Dobre, mama copiilor lui Salam. Vezi imagini aici.

ADVERTISEMENT

Familia lui Florin Salam a vegheat trupul lui Neluțu Stoian din afara incintei spitalului

Îndoliate și cu sufletul plin de durere, rudele manelistului s-au strâns în fața porților Institutului „Matei Balș” încă de la aflarea tragicei vești că Neluțu s-a stins din viață. Ei doreau să ridice trupul neînsuflețit al acestuia.

Protocolul, însă, este foarte strict cu privire la asemenea situații, așa că oamenii nu au fost lăsați nici să intre, nici să recupereze corpul fratelui artistului. Totuși, ei au dat dovadă de perseverență și au petrecut întreaga noapte în fața curții instituției sanitare, plecând cu mâna goală, ulterior.

ADVERTISEMENT

Neluțu, fratele cântărețului, a murit după o lungă suferință, virusul, cumulat cu celelalte afectiuni existene, s-a dovenit a fi fatal. El a ținut legătura cu familia câtă vreme a fost internat. Le trimitea rudelor mesaje prin care îi ruga să îl scoată din spital.

Totodată, celebrul Florin Salam s-a plâns în multe rânduri că nu are informații cu privire la fratele său, acesta ajungând până la a chema presa în fața spitalului.

ADVERTISEMENT

„Nu aș fi făcut acest gest să chem toate televiziunile, dar n-avem încotro. Pur și simplu, suntem disperați pentru că nu comunică nimeni cu noi. Noi întrebăm, avem un pacient bolnav, este normal să vrem să știm starea lui, suntem familia, sunt copiii lui, suntem frații lui”, a explicat cântărețul.

„Ce putem să facem?! Să stăm cu mâinile în sân până ne zic că gata, este în ultima fază?! Indiferent de situație, trebuie să știm ce se întâmplă cu el, este durerea noastră”, a concluzionat el, scrie gândul.ro.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!