Life

Ce a făcut fiul lui Cristian Cioacă înainte ca tatăl său să fie eliberat din închisoare: “Cred că i-a fost frică”

S-a aflat ce a făcut fiul lui Cristian Cioacă înainte ca tatăl lui să fie eliberat din închisoare, Mama Elodiei Ghinescu a făcut anunțul.
05.09.2023 | 11:47
Ce a facut fiul lui Cristian Cioaca inainte ca tatal sau sa fie eliberat din inchisoare Cred ca ia fost frica
Ce a făcut fiul luii Cristian Cioacă înainte ca fiul său să fie eliberată din închisoare. Sursa foto: colaj Fanatik/ Captură Antena 3 CNN/ Facebook
ADVERTISEMENT

Înainte ca tatăl să să fie eliberat din închisoare, Patrick, fiul lui Cristian Cioacă, a făcut un gest neașteptat. Cea care a povestit totul a fost chiar mama Elodiei Ghinescu, femeia care și acum își plânge fiica dispărută.

Ce a făcut fiul lui Cristian Cioacă înainte ca acesta să fie eliberat

Deși în luna iunie a anului 2014, Cristian Cioacă a fost condamnat la 15 ani și 8 luni de închisoare pentru uciderea soției sale, avocata Elena Ghinescu. Amintim că aceasta a dispărut în noaptea de 28 spre 29 august 2007, iar fostul ofițer de Poliție i-a semnalat dispariția abia pe 6 septembrie.

ADVERTISEMENT

Cazul Cioacă-Elodia s-a răspândit la nivel internațional și mult timp s-a regăsit pe primele pagini ale ziarelor. Totuși, pe 22 august 2023, după 9 ani de pedeapsă, Cristian Cioacă a fost eliberat condiționat, în ciuda faptului că prima cerere îi fusese respinsă. 

După aflarea veștii, mama Elodiei Ghinescu, care a afirmat că nu-și va putea ierta niciodată fostul ginere, a făcut dezvăluiri. Emilia Ghinescu a vorbit despre Patrick, fiul pe care avocata și fostul ofițer de Poliție îl au împreună.

ADVERTISEMENT

Aceasta a mărturisit că tânărul, ajuns acum la 18 ani, a renunțat la numele de familie al tatălui său înainte ca acesta să iasă din închisoare. „Din câte am aflat, nepotul meu și-a schimbat numele de familie din Cioacă în Ene.

Și cred că a făcut asta la insistențele familiei, nu că râdea cineva pe la școală de el. E băiat mare acum, are 18 ani, nu l-am mai căutat, că i-au băgat tot felul de prostii în cap dânșii despre mine și m-am retras eu”, a declarat fosta soacră a lui Cristian Cioacă pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Nu-l va ierta niciodată pe fostul ginere

De altfel, Emilia Ghinescu a făcut recent și alte declarații sfâșietoare. Femeia își plânge și acum fiica, despre care este convinsă că a fost ucisă de Cristian Cioacă și a afirmat că nu-l va ierta niciodată pe fostul ginere, nici măcar pe lumea celaltă.

„N-o să mă caute niciodată Cristian Cioacă! Nu e prost și nu va face asta, fără niciun fel de dubiu. Dar să știe că nu-l voi ierta vreodată. Și pe lumea cealaltă dacă îl întâlnesc, nici acolo și nici măcar atunci nu-l voi ierta. Nu există ființă umană precum Cioacă. Nu mai am nicio speranță că mai este vreo șansă să mai recuperez trupul fiicei mele. Dar mi-aș dori din tot sufletul să nu mai plâng la o cruce cu un sicriu gol.

ADVERTISEMENT

Mi-au scris oameni din Codlea care l-au recunoscut și care mi-au garantat că cel mai probabil a ars-o în din Codlea…a pus și benzină, să fie sigur că nu mai rămân urme. Ce om de pe planeta asta asta ar face așa ceva?! Te mai cerți, te mai bați poate, dar nicio persoană umană, fie ea proastă sau deșteaptă nu ar face așa ceva. Cristian Cioacă e un om rău, cu suflet negru. Doar iadul iadului cred că-l va primi!”, a declarat Emilia Ghinescu pentru cancan.ro. 

ADVERTISEMENT