Life

Ce a făcut Maria Constantin în noaptea în care a avut loc nunta! Minune!

Maria Constantin și Robert Stoica s-au căsătorit în urmă cu o zi, dar noaptea nunții a fost rezervată altora. Artista a mers la altă petrecere.
26.07.2023 | 12:43
Ce a facut Maria Constantin in noaptea in care a avut loc nunta Minune
Ce a făcut Maria Constantin după nuntă. Minune! Fotomontaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Maria Constantin și Robert Stoica au făcut nunta în urmă cu doar o zi! Faimoasa cântăreță și alesul inimii sale au spus Da într-un cadru restrâns alături de familie și prieteni. Și, dacă de obicei, mirii își rezervă noaptea ori pentru petrecere, ori pentru ei, Maria Constantin a decis să o petreacă altfel. Artista a fost alături de Adrian Minune și familia lui.

Maria Constantin a petrecut alături de Adrian Minune noaptea nunții

Maria Constantin este, fără excepție, un artist care își respectă meseria și contractele. Așadar, nici noaptea nunții nu a petrecut-o cu proaspătul soț, ci la muncă. Artista a cântat chiar la majoratul băiatului lui Adrian Minune. Înainte cu câteva ore de eveniment, Maria Constantin a vorbit pentru FANATIK despre acest lucru.

ADVERTISEMENT

„Diseară avem eveniment și din acest motiv nu am chemat multă lume la nuntă. Noi având eveniment, trebuie să mergem în seara aceasta să cânt. Nu aveam cum să facem și petrecere.

Aceasta a fost singura zi liberă până spre seară și pentru nași și pentru noi.  Eu și în ziua nunții mă duc la eveniment să cânt, am de respectat contractele” , a dezvăluit vedeta, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Cine a mai cântat alături de Maria Constantin la majoratul băiatului lui Adrian Minune

Adrian Minune Junior a împlinit 18 ani, așa că nu este de mirare că familia lui i-a organizat o petrecere pe măsură. Vorba acea, doar o dată devii major! Așadar, toată spuma showbizului a fost prezentă la eveniment.

Tânărului i-au cântat artiștii din top precum Luis Gabriel, Maria Constantin și, desigur tatăl lui, Adrian Minune. Celebrul cântăreț de manele i-a făcut și o urare specială fiului său.

ADVERTISEMENT

„Pentru Adiță, pentru juniorul meu! Îi mulțumesc lui Dumnezeu că îl văd major!”, a spus Adrian Minune la microfon. Și a continuat să împartă sume mari de bani pe dedicații.

 Ce cadou fabulos a primit Adrian Minune Junior de majorat

Adrian Minune Jr. a primit multe daruri de ziua lui de naștere, însă unul a fost de excepție. Cu o lună înainte de vârsta majoratului, Adrian Jr a primit o mașină de lux fabuloasă! Tânărul s-a trezit cu bolidul în curtea casei sale.

ADVERTISEMENT

„A fost o surpriză pentru toată lumea, ne-am trezit cu ea în curte. A fost foarte, foarte fericit, el face 18 ani în iulie și pentru el e un cadou important.

Știu că el își dorea oricum la 18 ani să aibă mașină, să conducă. El e înfocat de mașini, avea mai multe idei. A fost foarte încântat când a văzut-o”, spunea Adriana Simionescu acum ceva timp conform Spynews.ro.

ADVERTISEMENT