Life

Ce a făcut Minodora la un an de la moartea mamei sale. Obiectul la care nu mai poate să renunțe

Minodora, gest emoționant în memoria regretatei sale mame. Artista păstrează, în continuare, o conexiune specială cu cea care i-a dat viață
19.12.2023 | 16:36
Ce a facut Minodora la un an de la moartea mamei sale Obiectul la care nu mai poate sa renunte
Minodora, gest emoționant pentru mama ei decedată Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

În urmă cu mai bine de un an, Minodora a trecut prin una dintre cele mai triste perioade din viața ei. Artista și-a pierdut mama și, cu siguranță, a fost cea mai puternică lovitură pe care a primit-o în ultima vreme.

Minodora, gest emoționant în memoria mamei sale

Minodora este una dintre artistele care nu mai are deloc nevoie de prezentări. Peste tot pe unde merge, artista umple orice încăpere cu energia ei debordantă și cu zâmbetul său molipsitor.

ADVERTISEMENT

Minodora este o femeie puternică, dar asta nu înseamnă că nu are momente în care se simt vulnerabilă. Anul trecut, artista a primit una dintre cele mai proaste vești și anume, aceea că mama ei s-a stins din viață.

Dată fiind profesia ei, vedeta este mai mereu plecată în concerte și spectacole. Tocmai de aceea, în ultimele clipe de viață ale mamei sale nu a putut fi alături de ea.

ADVERTISEMENT

Deși acest lucru nu se poate schimba, artista vrea să își aline dorul de cea care i-a dat viață. Tocmai de aceea, Minodora a păstrat un obiect care îi va aduce mereu aminte de mama ei și care o va face să o simtă mereu aproape.

Îndrăgita artistă se gândește constant la cea mai importantă persoană din viața ei

Artista a declarat cu fiecare ocazie pe care a avut-o că regretata ei mamă iubea muzica. Mai ales tot ceea ce făcea Minodora pe plan profesional. După ce s-a stins din viață, artista a promis că va lansa o piesă emoționantă pe care i-o va dedica mamei sale.

ADVERTISEMENT

Minodora s-a ținut de cuvânt. De departe, piesa este una dintre cele mai sensibile din repertoriul ei. Și pentru ca totul să fie special, artista a ales să poarte la filmările videoclipului un obiect special pentru mama ei.

Cei care se vor uita la videoclipul Minodorei, sigur vor observa cadre impresionante cu un inel. Bijuteria nu este una oarecare.  Este chiar inelul pe care mama artistei l-a purtat mai bine de 25 de ani.

ADVERTISEMENT

Pentru că a fost o bijuterie specială și pentru că îi va aminti mereu de mama ei, Minodora nu are de gând să renunțe, vreodată, la acest inel.

”I-am dedicat-o mamei mele, pentru că nu a apucat să o vadă înregistrată ca și videoclip. De aceea, l-am rugat pe Alex Ceaușu  să filmeze inelul de pe mâna mea, inelul purtat de mama mea de peste 25 de ani”, a spus Minodora la Star Matinal, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT