Life

Ce a făcut Oana Matache după ce a apărut zvonul că s-a despărțit de Radu Siffredi. Acum totul e clar

Gestul făcut de Oana Matache după ce s-a speculat că nu mai formează un cuplu cu Radu Siffredi. Lucrurile sunt foarte simple.
20.04.2023 | 16:07
Ce a facut Oana Matache dupa ce a aparut zvonul ca sa despartit de Radu Siffredi Acum totul e clar
Gestul făcut de Oana Matache după ce s-a speculat că nu mai formează un cuplu cu Radu Siffredi. Lucrurile sunt foarte simple. Sursa foto: captură video Twitch
ADVERTISEMENT

Ce a făcut sora mai mică a Deliei Matache după ce a apărut zvonul că s-a despărțit de partenerul de viață. Acum totul e clar. Frumoasa șatenă le-a arătat tuturor celor care o urmăresc pe social media ce se întâmplă.

Gestul făcut de Oana Matache după ce s-a speculat că nu mai formează un cuplu cu Radu Siffredi. Lucrurile sunt foarte simple

Oana Matache a făcut un gest neașteptat după ce s-a speculat că nu mai formează un cuplu cu Radu Siffredi. Cei doi nu au mai apărut o perioadă împreună în mediul virtual, de aici presupusa despărțire dintre ei.

ADVERTISEMENT

În realitate, lucrurile sunt foarte simple în viața lor. Influencerița și tânărul originar din Galați își continuă povestea de dragoste începută după divorțul șatenei de Răzvan Miheț alături de care are doi copii.

Relația amoroasă merge mai departe, dovadă fiind imaginea publicată în urmă cu puțin timp de sora mai mică a cântăreței Delia Matache. Vedeta a dezvăluit că iubitul ei a fost blocat pe social media și acum și-a deschis un alt cont.

ADVERTISEMENT

„Dă bă ban. Și-a luat Siffredi ban pe Insta. Noul cont. Ce ratat”, a scris Oana Matache pe pagina de Instagram, unde a promovat noua pagină de socializare a partenerului de viață, Radu Siffredi.

„Mi-au închis celălalt cont pentru că sunt prost”, a spus iubitul vedetei pe social media. „M-am trezit azi de dimineață și mi-am adus aminte că nu mai am vechiul cont și îmi vine să arunc telefonul la gunoi”, a completat acesta.

ADVERTISEMENT

Oana Matache și Radu Siffredi, de nedespărțit

Oana Matache și Radu Siffredi sunt de nedespărțit de când au început să fie un cuplu, în urmă cu câteva luni, în ciuda faptului că familia șatenei nu este de acord cu decizia sa. Mama vedetei consideră că tânărul este o influență negativă pentru copii.

Cu toate acestea influencerița petrece foarte mult timp alături de cei mici și partenerul de viață. În urmă cu ceva vreme au mers împreună la grădina zoologică, de unde au postat mai multe imagini și filmări amuzante.

ADVERTISEMENT

„Mi se pare extrem de amuzant, dar și penibil în același timp, cum după câte se întâmplă în lumea mondenă în ultimele săptămâni, ăștia tot despre mine și Oana fac știri. Radu Siffredi dă de mâncare la cancan chiar și cu 1.000 de urmăritori”, a transmis iubitul Oanei Matache pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Tags: