Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ce a făcut Răzvan Burleanu la prima oră a dimineții de după sărbătoarea cu Elveția

La prima oră a dimineții de după sărbătorirea cu Elveția, Răzvan Burleanu a luat o decizie importantă. Președintele vrea să pregătească România pentru Euro 2024.
22.11.2023 | 11:40
Ce a facut Razvan Burleanu la prima ora a diminetii de dupa sarbatoarea cu Elvetia
La prima oră a dimineții de după sărbătorirea cu Elveția, Răzvan Burleanu a luat o decizie importantă. Președintele vrea să pregătească România pentru Euro 2024.
ADVERTISEMENT

România s-a calificat la Euro 2024 de pe primul loc în grupă după ce a învins-o pe Elveția, scor 1-0“Tricolorii” au picat în urna a doua și așteaptă tragerea la sorți din 2 decembrie. La finalul săptămânii urmează ca aceștia să-și afle oponentele din grupa pentru Campionatul European din Germania. La prima oră a dimineții, Răzvan Burleanu a luat o decizie importantă în pregătirea naționalei pentru turneul final.

Ce a făcut Răzvan Burleanu la prima oră a dimineții

Președintele Federației Române de Fotbal nu are timp de pierdut după sărbătorirea de aseară, după meciul câștigat de România cu Elveția, scor 1-0. Răzvan Burleanu a luat o decizie importantă la prima oră a dimineții și i-a surprins pe angajații FRF. Președintele dă startul la primele activități în pregătirea naționalei pentru Euro 2024.

ADVERTISEMENT

“Am înțeles că Burleanu v-a chemat la ședința de strategie. Am înțeles de la Stoichiță că i-a chemat domnul președinte de la 12. Eu am crezut că se duce undeva cu familia. El a zis ‘Nu, ne-a chemat domul președinte’.”, a spus Horia Ivanovici, la FANATIK SUPERLIGA.

Mesaj important după meciul România – Elveția, scor 1-0

“Eu cred că Edi Iordănescu și naționala ar trebui să le mulțumească și criticilor. Oamenilor care au criticat, oamenilor care i-au tras de mânecă. Oamenilor care uneori au exagerat, au sărit calul și au fost duri. Cred că și aceștia au contribuit foarte mult la acest succes fantastic al naționalei.

ADVERTISEMENT

Felicitări federației și felicitări președintelui Răzvan Burleanu. Cea mai frumoasă festivitate pe care eu am văzut-o în fotbalul românesc. O festivitate demnă de finala de Champions League, i-am spus-o și lui de dimineață.

Mi-a crescut inima că sunt român. Am simțit mândria aceea că suntem noi ai noștri, că suntem puternici și avem o națională calumea. Și avem imagini fantastice cu care să ne mândrim.

ADVERTISEMENT

Imaginile vorbesc mai multe decât toate criticile. Felicitări lor. O festivitate care a bucurat milioane de români”, a mai spus gazda emisiunii FANATIK SUPERLIGA.

“Tricolorii” au unit țara

România a reușit să învingă Elveția cu scorul de 1-0. După un început ezitant de partidă, elevii lui Iordănescu au echilibrat jocul și s-au luptat de la egal la egal cu trupa lui Murat Yakin. Alibec a adus golul victoriei în minutul 50 printr-un șut care a ridicat în picioare tot stadionul.

ADVERTISEMENT

“Așa nici eu nu vreau să cad în partea cealaltă să zic că au venit extratereștrii. Trebuie să fim recunoscători, dar hai, să nu zic recunoscători, trebuie să fim fericiți. Trebuie să avem un gând din inimă către Edi Iordănescu.

Toată lumea zice că Edi e artizanul acestui grup. Și către jucători bineînțeles. Lăsând la o parte fotbalul, mă uitam pe stadion, parcă s-a unit iarăși țara. Deci, nu știu dacă ați simțit asta. Uniți sub Tricolor, absolut impecabili aseară.

Așa se încurajează o echipă națională. Dacă trebuie să dau o notă ar fi 10+, au fost fantastici, de ce se poate. Dar asta a venit pe un curent de unificare, de entuziasm, toată lumea e fericită. Nu ați simțit că suntem mai buni, mai uniți?”, a spus Horia Ivanovici, la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Primul lucru făcut de Răzvan Burleanu după meciul cu Elveția

ADVERTISEMENT