Life

Ce a făcut Rikito Watanabe după ce s-au anunțat noii jurați Chefi la Cuțite: „Este complet nouă ideea”

Gestul făcut de Rikito Watanabe după ce au fost anunțați noii jurați de la Chefi la Cuțite. Puțini se așteptau ca acest lucru să se întâmple.
13.12.2023 | 14:53
Ce a facut Rikito Watanabe dupa ce sau anuntat noii jurati Chefi la Cutite Este complet noua ideea
Ce a făcut Rikito Watanabe după ce au fost anunțați noii jurați de la Chefi la Cuțite. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După ce în urmă cu câteva luni a trecut prin momente grele, acum Rikito Watanabe are motive de sărbătoare. Asistentul din sezonul trecut de la Chefi la Cuțite i-a cunoscut pe noii jurați ai emisiunii.

Ce a făcut Rikito Watanabe după ce Antena 1 a anunțat noii jurați de la Chefi la Cuțite

Rikito Watanabe a trecut prin momente grele în urmă cu câteva luni. După ce mama sa a murit, a fost nevoit să se întoarcă în țara natală, unde a rămas blocat, fără acte și fără bani.

ADVERTISEMENT

Din fericire, problemele s-au rezolvat, iar acum vedeta de la Antena 1 s-a întors în țară, unde, de curând, și-a sărbătorit și ziua de naștere. Japonezul de la Chefi la Cuțite a împlinit 30 de ani.

În această zi importantă, alături de el a fost iubita sa, cu care are o relație de mai bine de un an, precum și cei mai apropiați prieteni. Totodată, el a petrecut și împreună cu noii jurați de la Chefi la Cuțite.

ADVERTISEMENT

Deși era apropiat de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătecsu, Rikito Watanabe a dezvăluit că noua echipă îi place foarte mult și că se înțelege de minune cu cei care i-au înlocuit pe foști jurați.

Vor apărea schimbări în emisiune

Rikito Watanabe a împărtășit în mediul online o imagine în care apare alături de Orlando Zaharia, Ștefan Popescu, Alexandru Sautner și Richard Abou Zaki, toți zâmbind larg.

ADVERTISEMENT

În plus, asistentul de la Chefi la Cuțite a explicat că nu doar juriul s-a schimbat și că sezonul ce stă să înceapă va fi unul inedit. Mai multe schimbări ce se doresc a fi pe placul publicului se anunță.

„Mulțumesc mult din suflet. Dorința de ziua mea! Sunt la filmarea nouă la Chefi la cuțite de ziua mea. Este complet nouă ideea și complet noi, dar sunt aici și am văzut și eu. Este extraordinar”, a scris Rikito Watanabe pe contul său de Instagram.

ADVERTISEMENT

În secțiunea de comentarii, a primit mai multe urări de La mulți ani, dar au fost și persoane care „l-au tras de urechi” pe Rikito Watanabe. „L-ai trădat pe Bontea!”, „De ce nu mai sunt vechii chefi?”, „Succes cu noua emisiune!”, sunt câteva dintre mesajele primite.

ADVERTISEMENT