Life

Ce a făcut Smiley după ce s-a zvonit în mediul online că Gina Pistol ar putea să prezinte Masterchef. “Te pregătești pentru ceva?”

Zvonurile care o dau pe Gina Pistol ca prezentatoare a show-ului Masterchef de la Pro TV se întețesc după ce Smiley și-a cam dat soția de gol.
21.04.2024 | 15:22
Ce a facut Smiley dupa ce sa zvonit in mediul online ca Gina Pistol ar putea sa prezinte Masterchef Te pregatesti pentru ceva
Cum comentează Smiley faptul că Gina Pistol va prezenta Masterchef! Și-a dat de gol soția / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

După ce cei trei chefi celebri au părăsit Antena 1, cu mare scandal, și au ajuns în curtea Masterchef, la Pro TV, au apărut speculațiile cu privire la cine va prezenta show-ul. Iar cum Gina Pistol este ”liberă de contract” de ceva vreme, iar relația ei cu Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu era una apropiată, frumoasa soție a lui Smiley pare să fie favorita.

Smiley, comentarii care o dau de gol pe Gina Pistol și rolul ei de la Masterchef

Smiley este, de ani buni, una dintre vedetele grele ale Pro TV. Gina Pistol, soția lui, a fost una dintre cele mai iubite prezentatoare ale Antenei 1. Doar că, acum ceva vreme deja, Gina Pistol și-a pus cariera ”pe pauză”, renunțând să mai prezinte show-urile Antenei, fie că e vorba de Chefi la Cuțite, fie că e vorba de Asia Express.

ADVERTISEMENT

Doar că, așa cum crede multă lume deja, Gina Pistol are ”pila” suficient de puternică pentru a ajunge să aibă o emisiune la Pro TV. Și ce emisiune i s-ar potrivi mai bine dacă nu show-ul culinar Masterchef? Mai ales că, deja, copilașul ei și al lui Smiley este destul de mare…

În plus este același show care i-a făcut celebri pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Și, printre altele, show-ul la care cei trei chefi s-au întors de curând, după plecarea cu mare scandal din Antena 1. Iar Gina Pistol are deja experiență.

ADVERTISEMENT

În plus, de curând, Smiley pare să o fi dat de gol pe Gina Pistol. E adevărat, nu a spus direct că soția lui va ajunge în bucătăria Masterchef. Dar, sugestiile făcute sunt suficient de transparente pentru ca îndoielile să fie, cel puțin în mare parte, risipite.

Discuția făcută publică despre viitorul Ginei, la Masterchef

Pe conturile de socializare, o discuția pe care o au, Smiley și soția lui par extrem de relaxați. Iar întrebările pe care le pune cântărețul, coroborate cu răspunsurile frumoasei Gina Pistol indică o singură direcție: studiourile Masterchef.

ADVERTISEMENT

„Gina, ce gătești azi?”, o întreabă Smiley. „Fac un sendviș bun, bun de tot cu anșoa, am învățat să îl fac de curând”, răspunde ea. „Te pregătești pentru ceva?”, reacționează Smiley, conform Ciao. Și, având în vedere discuția lor, oare pentru ce se pregătește frumoasa vedetă tv?

În altă ordine de idei, Masterchef se anunță a fi o adevărată provocare. După ce, în primele sezoane, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au făcut senzație în show-ul culinar de la Pro TV, următoarele sezoane au fost departe de succes, odată ce ei au fost înlocuiți.

ADVERTISEMENT

Ajunși la Antena 1, la Chefi la Cuțite, cei trei au devenit, fără să aibă rivali, regii audiențelor. Emisiunea lor reușea să obțină cele mai bune cifre posibile pentru Antena 1. Doar că, toamna trecută, trustul din Băneasa și cei trei chefi s-au despărțit, iar între cele două parți sunt nenumărate procese.

ADVERTISEMENT