Life

Chefii Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, implicați într-un nou proces cu Antena 1. Și soția unuia dintre foștii jurați a fost dată în judecată

Chefii Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, implicați într-un nou proces cu Antena 1. Este vizată și soția unuia dintre foștii jurați.
13.03.2024 | 14:03
Chefii Catalin Scarlatescu Sorin Bontea si Florin Dumitrescu implicati intrun nou proces cu Antena 1 Si sotia unuia dintre fostii jurati a fost data in judecata
Chefii Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, nou proces cu Antena 1. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Antena 1 i-a dat, din nou, în judecată pe chefii Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, astfel că cei trei sunt implicați într-un nou proces, dar și soția unuia dintre aceștia.

Chefii Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu sunt implicați într-un nou proces cu Antena 1

Este scandal mare între Antena Group și foștii jurați de la Chefi la Cuțite, deoarece trustul a deschis noi acțiuni în instanță împotriva lor. Aceste acțiuni au fost înregistrate marți, 12 martie, pe Portalul Instanțelor de Judecată, informează Paginademedia.ro.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Antena Group a deschis câte un proces diferit pe numele fiecăruia dintre cei trei chefi. Obiectul procesului este “pretenții”. În plus, Cristina Sima Dumitrescu, soția lui Florin Dumitrescu, a fost și ea dată în judecată.

Până în acest moment, reprezentanții Antena Group nu au avut nicio reacție în legătură cu noile procese. La finalul anului trecut, au mai fost deschise câte două acțiuni în instanță, pe numele fiecăruia dintre cei trei chefi.

ADVERTISEMENT

Primele două procese au fost deschise pe 23 noiembrie 2023. Acestea aveau ca obiect “obligarea să execute contractul de prestaţii artistice”. Pe 8 decembrie au fost deschise alte procese, obiectul fiind “pretenții”, materia “litigii cu profesionişti”.

În ultimele săptămâni, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au făcut câteva dezvăluiri dure la adresa Antena 1. Chef Dumitrescu a spus, de altfel, că se așteaptă la un nou proces, din moment ce a făcut dezvăluiri publice despre scandal.

ADVERTISEMENT

“Nu ştiu cât o să mă coste chestia asta, poate încă un proces, dar cine ştie, că libertatea de exprimare se pare că e doar de o anumită tabără, nu o avem toţi. Şi în orice caz nu o avem toţi egală”, spunea Florin Dumitrescu la momentul respectiv.

Cătălin Scărlătescu, acuzații grave la adresa celor de la Antena 1

Zilele trecute, Cătălin Scărlătescu a dezvăluit, în cadrul unui interviu, că el și colegii săi nu și-au primit salariile pentru sezonul cu numărul 12 Chefiu la Cuțite.

ADVERTISEMENT

“Există viaţă în continuare, nu murim. Nu Antena ne-a făcut pe noi. Noi trei am făcut Antena mare. Când am ajuns eu în Antenă, nu era aşa mare rating.

Cred că nu sunt primul din Antena 1 care a plecat fără bani, dar vor plăti pentru că ei au încasat pentru sezonul 12 de la alţii şi mi-au oprit din bani. O să plătească pentru treaba asta”, a spus Cătălin Scărlătescu pentru cancan.ro.

De asemenea, bucătarul a amintit despre plecările vedetelor de la Antena 1, dar și de la Antena Stars, care au fost destul de multe în ultimii ani.

ADVERTISEMENT