Life

Ce a făcut Sorin Nicolescu după separarea de Anda Adam. Fiica artistei este cu el

Sorin Nicolescu a plecat în vacanță în Turcia după ce s-au înmulțit zvonurile despre despărțirea de Anda Adam și nu singur, ci cu micuța Evelin.
06.07.2021 | 17:05
Ce a facut Sorin Nicolescu dupa separarea de Anda Adam Fiica artistei este cu el
Sorin Nicolescu, alături de Anda Adam, pe vremea când erau împreună. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Sorin Nicolescu și fiica pe care acesta o are cu Anda Adam, Evelin, sunt în vacanță în Turcia. Bărbatul de care cântăreața s-a despărțit de ceva timp a vrut să uite de toate speculațiile apărute în ultima vreme despre motivul separării. A mers cu fiica lui într-o vacanță de vis.

Faptul că acesta a plecat fără Anda Adam dovedește că între ei nu mai e ce a fost. În timp ce Sorin se află în Antalya, Anda se bucură de momentele de singurătate și îi ține la curent pe fanii ei cu tot ce face.

ADVERTISEMENT

Sorin a mers în Turcia împreună cu familia lui Andrei Stoica. Fata Andei Adam se înțelege destul de bine cu fiii familiei Stoica.

Sorin Nicolescu și fiica pe care o are cu Anda Adam, vacanță în Turcia

Micuța are propria pagină de Instagram. Acolo este urmărită de mai bine de 18.000 de persoane.

Pe pagina ei au apărut câteva fotografii alături de tatăl ei, cu care aceasta se află în Antalya. Și Andrei Stoica, prieten comun al fostului cuplu, a postat câteva fotografii din Belek, destinația aleasă pentru a se simți bine cu toții.

ADVERTISEMENT

Bărbatul cu care Anda Adam și-a dorit până de curând să trăiască până la sfârșitul vieții a vorbit recent despre situația lor sentimentală. A declarat public că respectă orice decizie ia cântăreața în legătură cu viața ei.

Anda a evitat să vorbească clar și răspicat despre despărțire, dar Sorin a lămurit totul recent și a confirmat ceea ce știa aproape toată lumea.

ADVERTISEMENT
sorin nicolescu
Sorin Nicolescu, alături de Evelin, fata pe care o are cu Anda Adam. Cei doi s-au dus în vacanță în Turcia. Foto: Instagram

Sorin este de acord cu orice decide artista pentru viața ei

Nicolescu nu este deloc afectat de faptul că Anda i-ar fi găsit repede un înlocuitor. Artista a apărut recent în câteva fotografii extrem de apropiată de un bărbat misterios. S-a scris că acel tip ar fi noua ei cucerire.

„Are tot dreptul și merită orice își dorește. Cred că acum este și puțin dezorientată. Oricum, trecem cu toții printr-o perioadă dificilă. Pentru mine este un om deosebit care m-a ajutat în viață.

ADVERTISEMENT

Cândva, mi-a demonstrat că m-a iubit. Și mai presus de orice, este mama lui Eveline”, a declarat recent Sorin Nicolescu, întrebat despre separarea de Anda, pentru Antena Stars.

Cei doi părinți au păstrat, așadar, o relație cordială de dragul fetei lor, Evelin, pentru ca aceasta să nu simtă lipsa niciunuia dintre ei.

Sorin a mai precizat că nu o va judeca pe Anda dacă își va reface repede viața după despărțirea de el.

 

ADVERTISEMENT
Tags: