Life

Știm finaliștii de la Survivor România All Stars! Lista plecărilor din Dominicană. Dezvăluirile momentului

S-a aflat cine ar putea fi finaliștii de la Survivor All Stars! Avem numele concurenților care vor părăsi competiția plus alte detalii șocante!
12.03.2024 | 16:15
Stim finalistii de la Survivor Romania All Stars Lista plecarilor din Dominicana Dezvaluirile momentului
Finaliștii Survivor All Stars. Dezvăluiri explozive. Foto: Instagram/ Montaj foto: FANATIK
ADVERTISEMENT

Finaliștii Survivor All Stars par a fi bătuți în cuie! FANATIK a aflat numele următorilor concurenți eliminați din show-ul de la PRO TV, dar și câteva detalii de culise, unele de-a dreptul explozive!

Finaliștii Survivor All Stars. Dezvăluiri-bombă despre emisiunea de la PRO TV

Emisiunea filmată în Republica Dominicană seamănă tot mai tare cu producția „Surprize, surprize”, prezentată acum un car de ani de Andreea Marin la TVR 1. Spunem asta deoarece au loc ieșiri tot mai controversate din competiție, eliminări la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

ADVERTISEMENT

Printre finaliștii Survivor All Stars s-ar număra, informează Viperele Vesele, numai războinici, din motive pe care doar producția le cunoaște. Vor avea loc o serie de răsturnări de situație, schimbări pe ultima sută de metri, episoade din ce în ce mai intense, care îi vor lăsa pe telespectatori cu gura căscată.

Așadar, în edițiile Survivor All Stars care vor fi difuzate de PRO TV, Oana Ciocan, Maria Chițu și Alexandra Ciomag vor părăsi show-ul. Apoi, va urma eliminarea lui Andrei Ciobanu, în urma unui duel cu Ana Pal. Doar că… aici vine marea surpriză! Ciobanu va reintra pe urmă în concurs, primind a doua șansă în lupta pentru marele premiu!

ADVERTISEMENT

Andrei Ciobanu, eliminat și băgat din nou în show

„După reintroducerea în competiție, în echipa Războinicilor, a lui Andrei Ciobanu, deși eliminat în urma unui duel cu Ana Pal, Faimoșii câștigă imunitatea. La duel intră Lola și Andrei Ciobanu. Lola părăsește competiția!
La unificare se intră în formula 7. Războinici vor fi Iancu, Andrei Ciobanu, Sorin, Delea, Robert, Ștefania și Duli. La  Faimoși – Zanni, TJ, Ana Porgas, Ștefania Stanilă.


După traseul de apa din noaptea unificării, Ana Pal este eliminată și Faimoșii rămân doar 4. Nu mai există Faimoși și Războinici, ci tribul Los Bandidos, cu banderole negre! Se încearcă o uniformizare/ egalizare la nivelul publicului între Faimoși și Războinici, o încercare de ștergere, în fapt, în memoria publicului a „ROȘULUI”, știut fiind că Faimoșii sunt mult mai susținuți de public decât Războinicii. Au ma mulți și mai zgomotoși fani”
, menționează Viperele Vesele pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Se pare că s-ar avea în vizor (unul dintre scenarii și subliniem faptul că e vorba despre un scenariu) ca finaliștii Survivor All Stars să fie doar Războinici! La unificare se va intra, în cele din urmă, în formula următoare: 7 Războinici și 5 Faimoși. Mai e un lucru interesant pe care îl remarcă Viperele. Alex Delea va fi săptămâni bune ținut pe bară, accidentat la genunchi (are o tăietură care a necesitat o intervenție chirurgicală), așa că nu mai poate face performanță pe trasee.

Doar 4 Faimoși mai rămân în concurs

Dezvăluirile explozive nu se opresc aici! „În noaptea petrecerii de unificare, petrecere care a avut loc la o vilă, la ora 03:30 dimineața, toți cei 12 concurenți, unii chiar în stare de ebrietate, au fost supuși unui traseu de apă. Este cunoscută deja fobia pe care Ana Pal o are față de apă.

ADVERTISEMENT

Rezultatul se știa dinainte de a începe proba. Astfel că Ana Pal va fi eliminată și vor mai rămâne doar 4 Faimoși. Este vorba de Zanni, TJ Miles, Ana Porgras și Ștefania Stănilă. Se întărește și securitatea pe insulă.

Faimoșii sunt bine păziți de reporteri. Chiar putem afirma că li se face un marcaj om la om. Pentru Războinici, cum ar fi Iancu sau Ștefania, nu vă faceți griji (…) zburdând în voie către finală”, sunt informațiile-bombă lansate de Vipere.

Se pare că producția ar fi tentată pentru o finală cu Războinici, asta întrucât este mai avantajos din punct de vedere financiar. Faimoșii, după cum se știe, sunt mai bine plătiți față de cei din echipa albastră.

ADVERTISEMENT