Life

Ce a găsit o femeie în mâncarea comandată de la un restaurant cunoscut din Cluj. „Când am ajuns acasă am avut parte de-o surpriză. A mai fost și scumpă”

Dezgustător! Ce a putut să descopere o femeie în mâncarea comandată la pachet de la un restaurant mexican din Cluj-Napoca? Imaginile au devenit virale pe internet.
07.12.2023 | 15:05
Ce a gasit o femeie in mancarea comandata de la un restaurant cunoscut din Cluj Cand am ajuns acasa am avut parte deo surpriza A mai fost si scumpa
O clujeancă a găsit plastic în mâncarea comandată/ sursa foto: pixabay
ADVERTISEMENT

Înainte de sărbătoarea de Sfântul Nicolae, o clujeancă a avut parte de o surpriză neplăcută, după ce a comandat mâncare la un restaurant de tip fast-food cu specific mexican, din Cluj-Napoca. Ce a găsit în pachet?

Ce a găsit o femeie în mâncarea comandată de la un restaurant cunoscut din Cluj

O femeie din Cluj-Napoca a avut parte de șocul vieții sale, după ce și-a comandat mâncare, în ajun de Sfântul Nicolae. Aceasta s-a speriat de moarte după ce a fost la un pas să se înece cu mâncare comandată de la un restaurant cu specific mexican din Cluj, Taco Bell.

ADVERTISEMENT

Preparatul care i-a fost livrat acasă trebuia să conțină doar carne de vită, însă avea în compoziție și o bucată de plastic. Femeia a relatat tot incidentul pe rețelele de socializare. Ea a recunoscut că a fost la un pas să se înece cu preparatul de la Taco Bell.

La un pas să se înece cu o bucată de plastic

„La prima mușcătură din acest burrito am dat peste o bucată mare din plastic – presupun că Taco Bell e într-o criză de personal sau ceva, dar prefer ca surprizele mele din mâncare să fie comestibile”, a mărturisit femeia, pe internet.

ADVERTISEMENT

„Ieri seara (5 decembrie-n.r.) am fost la mall și am comandat un meniu de la Taco Bell, la pachet. Când am ajuns acasă am avut parte de o surpriză. Era să înghit otrava asta din poze, dacă nu se înțelege bine, vă zic eu, este o bucată de plastic. E și foarte scumpă mâncarea la ei să nu credeți că dai doi lei pe un burrito”, a mai povestit clujeanca pentru Știri de Cluj.

burrito
A fost la un pas să se înece cu bucata de plastic/ sursa foto: Știri de Cluj

Revoltată, ea a încercat să sesizeze instant Protecția Consumatorilor, dar nu crede că va rezolva ceva. Mai mult de atât, femeia a precizat că nu a fost deloc ieftină mâncarea comandată la pachet de la cunoscutul restaurant. Taco Bell este un lanț de restaurante de tip fast-food din America, care a fost fondat în 1962, de către Glen Bell. Produsele sunt cu specific mexican, iar la noi în țară se regăsesc din 2017.

ADVERTISEMENT

„Am completat formularul de la ei de pe site, dar vă spun sincer nu sunt sigură dacă a ajuns, funcționează foarte rău site-ul lor, am încercat de două ori să trimit plângerea”, a mai completat clujeanca.

O altă femeie a descoperit cioburi în pizza

Nu este prima dată când sunt probleme la restaurantele din Cluj -Napoca! O altă femeie ar fi găsit o bucată de ciob de pahar într-o pizza comandată la un local cunoscut din oraș. La secțiunea de comentarii a restaurantului ea a lăsat un mesaj dur.

ADVERTISEMENT

Totodată, ea a precizat că angajații restaurantului au venit cu explicații în acest sens. De vină ar fi fost făina, care conținea cioburi. În urma reclamației, inspectorii Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului (ANPC) au dat o amendă contravențională de 10.000 de lei.

„Dacă aș putea să dau 0 (zero) stele aș da. Pizza cu cioburi de pahar sau ce or fi alea. Când i-am contactat au zis că e de la făină și au aruncat-o. Eu nu prea cred să semene asta a făină. Doamne ferește de așa ceva! Vă dați seama dacă mânca un copil ce pățea, nu?????? Este absolut revoltător. Voi depune plângere la Protecția Consumatorului”, a scris aceasta la Google Reviews.

ADVERTISEMENT
Cristiano Ronaldo va fi anchetat. Gestul făcut la meci a scandalizat Arabia Saudită:...
Cristiano Ronaldo va fi anchetat. Gestul făcut la meci a scandalizat Arabia Saudită: „Totul are o limită, indiferent cât de faimos ești”
E gata: ”cuplul anului” e istorie! A anunțat despărțirea și a descris relația...
E gata: ”cuplul anului” e istorie! A anunțat despărțirea și a descris relația într-un singur cuvânt
Când vine aderarea terestră la spațiul Schengen. “Este un pas important înainte, după...
Când vine aderarea terestră la spațiul Schengen. “Este un pas important înainte, după 13 ani de așteptare”
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Electrica Furnizare, anunț nou către clienți. Elemente noi la codul de client
Electrica Furnizare, anunț nou către clienți. Elemente noi la codul de client
Femeia bătută în Centrul Vechi ar fi o prostituată. Agresorul, un cetăţean moldovean,...
Femeia bătută în Centrul Vechi ar fi o prostituată. Agresorul, un cetăţean moldovean, ar fi fost clientul ei
Scandalul amoros al secolului, în Țara Românească. Vodă care și-a trimis la ospiciu...
Scandalul amoros al secolului, în Țara Românească. Vodă care și-a trimis la ospiciu nevasta, pentru a trăi cu amanta
Informația pe care Putin o ține la secret din 2022. Ce nu vrea...
Informația pe care Putin o ține la secret din 2022. Ce nu vrea să se știe despre războiul din Ucraina
Ce scrie pe crucea Mioarei Roman. Puțină lume știa acest lucru
Ce scrie pe crucea Mioarei Roman. Puțină lume știa acest lucru
Programul Noua Casă 2024. Documente necesare și condiții de eligibilitate
Programul Noua Casă 2024. Documente necesare și condiții de eligibilitate
Ce artist celebru din România pleacă la Asia Express cu IUBITUL LUI. Lista...
Ce artist celebru din România pleacă la Asia Express cu IUBITUL LUI. Lista completă a concurenților
Anunţul TAS cu privire la Simona Halep. Campioana noastră s-ar putea retrage
Anunţul TAS cu privire la Simona Halep. Campioana noastră s-ar putea retrage
Student american, condamnat la 17 ani de închisoare pentru 3 violuri, după 6...
Student american, condamnat la 17 ani de închisoare pentru 3 violuri, după 6 ani de la fuga lui din România: și-a drogat victimele și le-a filmat. Inițial, a ajuns la Poliție ca victimă
Nouria Nouri, replică dură pentru Daniel Iordăchioaie, după ce s-a văitat că a...
Nouria Nouri, replică dură pentru Daniel Iordăchioaie, după ce s-a văitat că a crescut singur doi copii, după divorț: „Tatăl ? Știm cu toții cât se implică…”