News

Ce a găsit un turist în camera pe care a închiriat-o la un hotel din Grecia. “Fereastra secretă duce fix acolo”

Pentru un turist aflat în vacanţă în Creta distracţia a continuat şi după închiderea barului, după descoperirarea unei ferestre ascunse în spatele perdelei.
08.07.2023 | 17:43
Ce a gasit un turist in camera pe care a inchiriato la un hotel din Grecia Fereastra secreta duce fix acolo
Turistul a descoperit intrarea secretă în bar
ADVERTISEMENT

Pentru unii turişti, vacanţa se poate dovedi mai minunată decât şi-ar fi închipuit, mai ales dacă distracţia nu se termină o dată cu reîntoarcerea în camera de hotel. Ba mai mult, autorul unui clip devenit viral dovedeşte că voia bună sporeşte chiar după închiderea uşii.

Barul din spatele ferestrei

Bărbatul a observat într-una din seri o fereastră “secretă” în spatele unei perdele şi, curios peste măsură, a pornit în explorarea “necunoscutului”. S-a strecurat prin deschizătură şi nu mică i-a fost mirarea ce a descoperit dincolo.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă a peretelui îl aştepta în toată splendoarea sa barul all-inclusive care se închiderea seară de seară la ora 23.00, spre disperarea turiştilor care şi-ar fi dorit ca distracţia să continue.

Întâmplarea a avut loc într-un hotel de pe Insula Creta, iar în textul care însoţeşte videoclipul bărbatul a relatat: “Când barul de la all-inclusive se închide la ora 23:00, dar ai o fereastră secretă în camera ta de hotel care dă fix acolo”.

ADVERTISEMENT
@raene1 Of all the rooms to give us 🤣👌🏻🤦🏼‍♀️ #holiday #fyp #viralvideo #viraltiktok #vacation #cretegreece #beers #titanic #soyunav #arraialtiktok #foryou #tiktok #viral #duet #love #like #follow #explore #2023 #comedy ♬ original sound – Hudson and his wrinkle chops

În mai puţin de două săptămâni clipul a strâns milioane de vizualizări pe TikTok, adunând, de asemenea, aproape 400.000 de like-uri şi stârnind aproape 3.000 de comentarii.

Cum bărbatul nu a ratat prilejul de a-şi umple o halbă de bere de la barul care i s-a deschis în faţa ochilor, nu au întârziat comentariile care să se refere la acest aspect al consumului.

ADVERTISEMENT

“După două nopți nu aș mai încăpea înapoi prin fereastră și aș fi fost prins dimineața cu siguranță”, este unul dintre comentarii, în timp ce altula postat interogativ: “Nu pot să nu mă întreb care a fost scopul real al acestei ferestre”.

Mai mult decât atât postarea turistului nu a fost doar amuzant, ci şi utilă, pentru că le-a deschis ochii următorilor ocupanţi ai camerei cu privire la secretele nepreţuite pe care aceasta le deţine.

ADVERTISEMENT

“Am stat în aceeaşi cameră. A fost adorabil. Creta”, a scris Chloe Leigh Griffiths. Un alt utilizator, amuzat şi el de cele văzute, a concluzionat: “Acum ştiu de ce era criză în Grecia”.

ADVERTISEMENT