Life

Ce a pățit Adela Popescu după ce a angajat o bonă din Republica Dominicană pentru fiul cel mic: “Abia atunci am înțeles ce înseamnă un om nepotrivit”

Ce a pățit Adela Popescu după ce a angajat o bonă din Republica Dominicană pentru fiul ei cel mic, Adrian, în vârstă de un an.
28.09.2022 | 00:28
Ce a patit Adela Popescu dupa ce a angajat o bona din Republica Dominicana pentru fiul cel mic Abia atunci am inteles ce inseamna un om nepotrivit
Ce a pățit Adela Popescu după ce a angajat o bonă din Republica Dominicană pentru fiul cel mic. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adela Popescu a povestit ce s-a întâmplat după ce a angajat o bonă din Republica Dominicană pentru fiul cel mic. Vedeta a avut parte de o experiență neplăcută.

Ce a pățit Adela Popescu după ce a angajat o bonă din Republica Dominicană pentru fiul cel mic

Adela Popescu prezintă emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici! alături de Cabral. Cei doi se află în America de Sud încă din iulie.

ADVERTISEMENT

Atunci când a plecat din România, Adela Popescu a fost însoțită de soțul ei și de cei trei copii. Alături de ei ar fi trebuit să fie și bona, dar aceasta a avut probleme cu actele și nu a putut părăsi țara atunci.

Din acest motiv, cei doi soți au angajat o bonă locală, din Republica Dominicană. Adela Popescu și Radu Vâlcan au apelat la serviciile unei tinere de 23 de ani, care avea deja o fetiță, pentru a avea grijă de mezinul familiei.

ADVERTISEMENT

Noua bonă a început munca chiar de a doua zi și a fost găsită cu ajutorul casei de producție a emisiunii pe care o prezintă Adela Popescu.

Adela Popescu și partenerul ei de viață nu au ținut ca aceasta să aibă experiență. Cei doi au fost încrezători că tânăra se va adapta rapid.

ADVERTISEMENT

Din păcate, lucrurile nu au mers conform așteptărilor. Adrian a devenit mai anxios după ce a stat cu bona respectivă, care nu se comporta tocmai corespunzător.

“Ideea este că eu abia atunci am înțeles ce înseamnă un om nepotrivit care să stea cu copiii tăi. Până atunci nu credeam. Credeam că orice om se adaptează dacă îi dai timp, dar nu este așa.

ADVERTISEMENT

Pur și simplu bebelușul nostru care era foarte zâmbăreț, care stătea în brațe la oricine, după câteva zile de stat cu această fată – ea supravegheată, nu-mi imaginez că a făcut cine știe ce –, s-a schimbat total, era anxios, plângea foarte mult și am stat cu el.

Ea se așeza pe canapea, bebelușul pe covor. La un an și o lună, cât are el, este în perioada de explorare, este esențial să te ții după el (…) așa că l-a frustrat extrem de tare că nu-l lăsa.”, a povestit Adela Popescu pe Instagram.

“Sunt oameni care nu se potrivesc”

Vedeta a observat că bona nu îl lăsa pe Adrian să exploreze. Din acest motiv a renunțat la serviciile tinerei.

Adela Popescu nu a insinuat că bona respectivă avea intenții rele, însă și-a dat seama că nu era persoana potrivită care să stea alături de fiul ei.

“Pur și simplu sunt oameni care nu se potrivesc, nu au tact, nu li se potrivește asta. Trebuie să iubești copiii, să fii dispus, să ai energie, să înțelegi care le sunt nevoile. (…)

Ne-am dat seama că nu este de bun augur și că nu mai vrem să petreacă timp cu copilul nostru.”, a adăugat blondina.

Adela Popescu bonă
Ce a pățit Adela Popescu după ce a angajat o bonă din Republica Dominicană pentru Adrian. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik

Prezentatoarea TV a preferat să aștepte să vină bona lui Adrian din România. În cele din urmă, aceasta a venit, iar mezinul se simțea din nou bine.

Radu Vâlcan și băieții s-au întors în România

Adela Popescu a rămas singură în Republica Dominicană după ce Radu Vâlcan și cei doi copii mai mari, Andrei și Alexandru, s-au întors în România.

La scurt timp după ce a plecat, prezentatorului de la Insula Iubirii i s-a făcut dor de soția lui.

Blondina i-a trimis o poză partenerului ei de viață, iar el a procedat la fel pentru a face față dorului.

“Mi-a trimis Adela Popescu poza asta de dor, i-am trimis și eu una de și mai dor.”, a scris Radu Vâlcan pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT