Life

Ce a pățit Andia când a urcat într-un taxi unde se asculta muzica ei: „Gusturile nu se discută”

Andia a avut parte recent de o pățanie care a amuzat-o! Cântăreața a fost criticată de taximetristul cu care a mers prin București, fără să știe că ea este fata care cântă la radio.
11.04.2022 | 16:13
Ce a patit Andia cand a urcat intrun taxi unde se asculta muzica ei Gusturile nu se discuta
Andia, cântăreață de muzică pop. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andia e peste tot, la propriu și la figurat! Cântăreața se bucură de un succes imens mai ales în ultimul an, succes pe care trebuie să îl înfrunte în moduri cât se poate de inedite.

Andia, criticată de un taximetrist fără ca acesta să știe cine e

De curând, artista a luat un taxi pentru a se deplasa în București într-un anumit punct, iar marea surpriză de care s-a lovit a fost să audă melodia ei, „Pietre prețioase”, la radio în respectiva mașină.

ADVERTISEMENT

Andia l-a întrebat pe taximetrist ce post de radio ascultă, căci a fost surprinsă că melodia ei recent lansată deja e în heavy rotation. Bărbatul a fost extrem de sincer cu ea, fără să știe cine e clienta de pe bancheta din spate, și i-a zis că el nu digeră astfel de melodii, care i se par zgomot de fundal.

Muziciana nu i-a spus șoferului că este chiar melodia ei, amuzându-se de reacția acestuia. Cântăreața a mărturisit că nu s-a putut supăra peste bărbatul respectiv și că înțelege că nu toată lumea are aceleași gusturi muzicale.

ADVERTISEMENT

„Mă urcasem într-o mașină și era piesa „Pietre prețioase” la radio. Îl întrebasem pe taximetrist ce post de radio e. A zis, na, eu nu ascult din astea, astea sunt zgomot de fundal. Zi da măcar vocea fetei ăsteia vă spune ceva? Mi-a zis: eu sunt pe old school. Mi s-a părut foarte amuzant și cute. Gusturile nu se discută”, a povestit Andia la Teo Show, la Kanal D.

De ce alte pățanii a avut parte artista

Cântăreața a făcut o serie de alte dezvăluiri despre cariera ei. De când e extrem de solicitată la evenimente prin toată țara, a avut parte de o serie de momente stânjenitoare.

ADVERTISEMENT

La unul din concertele sale s-a luat curentul și nu a putut să-și ducă live-ul până la capăt. De asemenea, Andia a recunoscut că i se întâmplă des să uite versurile propriilor sale melodii, aceasta fiind principala panică dinaintea fiecărui spectacol.

„Am avut pană de curent la un concert. A sărit siguranța de trei ori. Nu am putut continua concertul. Oamenii au fost pe love. Au înțeles. S-a înțeles că nu s-a putut… Detalii tehnice. 

ADVERTISEMENT

Eu mai uit din versuri. Am o panică la asta, dar în rest sunt ok. Emoțiile sunt. Mereu vor fi. Sunt constructive și le ascund foarte bine. Sunt mai sigură pe mine”, a mai mărturisit blondina.

 

ADVERTISEMENT