Life

Ce a pățit Florin Dumitrescu de la Chefi la Cuțite când s-a întâlnit cu Mona Segall pentru prima oară. Nu i-a venit să creadă

Cum a reacționat Florin Dumitrescu când a văzut-o prima dată pe Mona Segall, producătoarea de la Chefi la cuțite. A rămas blocat.
16.10.2023 | 18:59
Ce a patit Florin Dumitrescu de la Chefi la Cutite cand sa intalnit cu Mona Segall pentru prima oara Nu ia venit sa creada
Cum a reacționat Florin Dumitrescu când a văzut-o prima dată pe Mona Segall, producătoarea de la Chefi la cuțite. A rămas blocat. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce a pățit Florin Dumitrescu de la Chefi la Cuțite când s-a întâlnit cu Mona Segall pentru prima oară. Nu i-a venit să creadă. Renumitul jurat de la Antena 1 are numai cuvinte de laudă pentru realizatoarea de la Antena 1.

Cum a reacționat Florin Dumitrescu când a văzut-o prima dată pe Mona Segall, producătoarea de la Chefi la cuțite. A rămas blocat

Florin Dumitrescu a povestit cum a reacționat când a văzut-o prima dată pe Mona Segall, producătoarea de la Chefi la cuțite. A rămas blocat când vedeta a intrat în camera unde urma să i se ia un interviu alături de ceilalți doi bucătari.

ADVERTISEMENT

Celebrul jurat de la Antena 1 a rămas impresionat de prezența de care a dat dovadă producătoarea emisiunii culinare de unde a demisionat de curând. Vedeta a simțit o energie aparte din partea coordonatoarei.

„Întâlnirea dintre noi trei a fost cum a fost, dar întâlnirea cu Mona Segall a fost cea mai de impact. Noi eram bucătari, veneam fiecare din zona lui de cârciumăreală, nu aveam nicio treabă cu televiziunea.

ADVERTISEMENT

În momentul în care ne-am întâlnit cu Mona, era seara, întuneric. Când a intrat Mona în cameră, s-a schimbat energia. Instant! Gata, nu mai era nimic important! Când s-a așezat la masa noastră am înlemnit.

Bă, câtă putere emana! A avut un impact foarte mare asupra noastră”, a spus Florin Dumitrescu în podcast-ul La Fileu, moderat de Speak. Mona Segall este cea care a anunțat că bucătarul nu mai face parte din echipa show-ului culinar.

ADVERTISEMENT

Florin Dumitrescu, prima reacție după plecarea de la Antena 1

Florin Dumitrescu a avut o primă reacție după plecarea de la Antena 1. Juratul de la Chefi la cuțite a lăsat un mesaj puternic pe rețelele de socializare, unde a dat de înțeles că liniștea sa sufletească este mai importantă decât orice.

Mai mult, a făcut o comparație neașteptată și a făcut trimitere la tablourile lui Pablo Picasso. Bucătarul simte în continuare o atracție foarte mare pentru arta culinară, dar în același timp vrea să fie rebel o perioadă.

ADVERTISEMENT

Până acum nu a făcut nicio declarație cu subiect și predicat. Florin Dumitrescu a refuzat să se mai prezinte la filmări, în ciuda faptului că a avut pauză o jumătate de an. Alături de el au demisionat și Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu.

ADVERTISEMENT