Life

Ce a pățit Florin Zamfirescu când s-a autorecenzat. Actorul a rămas mut de uimire: ”E o minciună”

Florin Zamfirescu a dezvăluit o întâmplare care l-a amuzat teribil în momentul în care a completat chestionarul online pentru recensământul populației.
15.07.2022 | 23:19
Ce a patit Florin Zamfirescu cand sa autorecenzat Actorul a ramas mut de uimire E o minciuna
Florin Zamfirescu, întâmplare amuzantă la autorecenzare. Ce i s-a întâmplat actorului. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Renumitul actor a spus ce a pățit când s-a autorecenzat. Artistul în vârstă de 73 de ani a rămas mut de uimire când a fost nevoie să completeze rubrica legată de starea civilă, toată lumea știind că are o relație cu Daciana Toma.

Florin Zamfirescu, întâmplare amuzantă la autorecenzare. Ce i s-a întâmplat actorului

Florin Zamfirescu și medicul primar formează un cuplu de câțiva ani, celebrul actor precizând că nu este însurat cu femeia mai tânără cu 20 de ani. Acest lucru a pus-o în dificultate pe doctoriță în momentul autorecenzării.

ADVERTISEMENT

Softul nu a lăsat-o să bifeze faptul că este într-un parteneriat cu artistul, fiind nevoită să aleagă că este căsătorită. De asemeena, actorul a glumit pe seama acestui lucru, subliniind că a trebuit să mintă aparatul.

„Suntem într-un moment în care eu va trebui să intervin, poate vom și râde puțin, dar e real. Deci, a fost soția mea, nu soția mea, că nu suntem căsătoriți, partenera mea și ea declarând, este corectă, diferența dintre noi e de 20 de ani.

ADVERTISEMENT

Eu am 73 și ea are 53 sau 52 poate și a zis: «Domnule, nu suntem căsătoriți, nu pot să mint aici» și a declarat: «Parteneriat» și vârstele, și aparatul i-a răspuns: «Nu se poate».

Cum adică domnule, ce nu se poate? Păi nu se poate. Declarați că sunteți soție că atunci se poate”, a declarat Florin Zamfirescu în cadrul emisiunii 100%, moderată de Laurențiu Botin, conform dcnews.ro.

ADVERTISEMENT

Florin Zamfirescu: ”Nu i-a dat voie și a trebuit să mintă”

În aceeași notă, Florin Zamfirescu a mai precizat în același show TV că nu pot exista parteneriate între o copilă minoră și un bărbat ajuns la pensie, însă recensământul le dă voie acestora să spună că sunt soț și soție.

„Poate să fie și 11 ani ea și bărbatul 90 de ani, soție se poate, da parteneriat nu. Nu i-a dat voie și atunci a trebuit să-i spun să mintă: soț și soție. Și aparatul a răspuns: «Așa e posibil». E o minciună”, a încheiat actorul, mai arată sursa citată mai sus.

ADVERTISEMENT
Tags: