Life

Ce a pățit Gabriela Cristea în bucătărie: ”Nu știu ce s-a întâmplat”

Gabriela Cristea a vrut să prepare masa pentru întreaga familie, dar a avut parte de o serie de neplăceri. Ce a pățit vedeta?
21.01.2024 | 13:47
Ce a patit Gabriela Cristea in bucatarie Nu stiu ce sa intamplat
Ce a pățit Gabriela Cristea în bucătărie. Sursă foto: Instagram/ colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Când nu este în fața camerelor de filmat însă, aceasta este o gospodină, soție și totodată și o mamă pentru fiicele sale.

Ce a pățit Gabriela Cristea în bucătărie

Gabriela Cristea adoră să gătească. Chiar ea le dezvăluia fanilor săi acum ceva timp propriile rețete pentru diferite sosuri, salate, dar și alte preparate extrem de delicioase. 

ADVERTISEMENT

Asta nu înseamnă însă că nu există și momente în care vedeta este depășită de situație. Gabriela Cristea a vrut să prepare familiei o supă de găluște. Rezultatul final nu a fost însă chiar cel așteptat.

Se pare că Gabriela Cristea a eșuat în ceea ce privește prepararea găluștilor. Deși momentul a fost unul destul de neplăcut, vedeta nu s-a pierdut cu firea. Toată familia aștepta masa, deci era nevoie de o soluție.

ADVERTISEMENT

Astfel, a decis să scoată toate găluștile făcute greșit și să prepare o nouă compoziție. I-a luat ceva mai mult timp, dar din fericire, cea de a doua încercare a fost cu noroc pentru vedetă. Totuși, ea a decis să împărtășească totul cu fanii ei.

Cum a salvat vedeta supa cu găluște

Gabriela Cristea spune că nu de puține ori i s-a întâmplat să strice mâncarea. A decis însă să nu se mai agite și să mai încerce până când preparatul final era într-adevăr cel dorit. Iar așa s-a întâmplat și de această dată.

ADVERTISEMENT

În final, iată că vedeta a reușit să salveze supa de găluște. Deși în primă fază a obținut o compoziție care era neagră în interior și foarte tare, se pare că cea de a doua tură a fost cea corectă.

„Nu vreau să vă gândiți că mie nu mi se întâmplă să stric mâncarea. Și uite că de data asta, nu știu ce s-a întâmplat, că nu mi-au ieșit găluștile. Nu mă agit foarte tare când văd că nu ies, n-o să se fiarbă și n-o să se fac mai bine dacă le mai las să se fiarbă, doar se vor întări și se vor face ca niște pietroaie.

ADVERTISEMENT

Atunci, repede mă apuc să fac altă compoziție pentru găluști, ca să salvez supa de astăzi și să știți că se mai întâmplă și se întâmplă și la case mai mari. (…). Le scoatem pe toate, și așa nu făcusem multe și mă gândeam că mai trebuie să fac o tură de găluști.

Așa că le scoatem repede pe acestea și imediat o să fiarbă găluștile și o să fiu gata cu supa 10 minute mai târziu decât era programată masa, dar o să avem niște găluști adevărate, nu aceste pietroaie”, le-a povestit vedeta urmăritorilor ei.

ADVERTISEMENT