Life

Ce a pățit Lucian Mîndruță cu un taximetrist din Cluj: “Da, știu, incredibil”

Lucian Mîndruţă, situaţie inedită în Cluj. Ce a păţit în maşina unui taximetrist. Jurnalistul a povestit tot cu lux de amănunte.
04.08.2023 | 23:51
Ce a patit Lucian Mindruta cu un taximetrist din Cluj Da stiu incredibil
Ce a păţit Lucian Mîndruţă cu un taximetrist în Cluj /sursa foto: pixabay.com / fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Clujul este luat cu asalt zilele acestea de toţi cei care vor să trăiască experienţa Untold, cel mai important festival al verii. Printre zecile de mii de participaţi se numără şi Lucian Mîndruţă care s-a trezit pus în faţa unei situaţii de-a dreptul inedite.

Ce a pățit Lucian Mîndruță cu un taximetrist din Cluj. Jurnalistul povesteşte cu lux de amănunte

Untold adună şi în acest an peste 400.000 de participanţi la cea mai tare experienţă a verii. Cele patru zile de festival promit experienţe de neuitat şi show-uri cum nu s-au mai văzut până acum în România.

ADVERTISEMENT

Clujul este împânzit zilele acestea de turişti veniţi din toate colţurile ţării să ia parte, spun organizatorii, la cea mai frumoasă ediţie a Festivalului Untold. La Cluj se află şi Lucian Mîndruţă care a fost pus în faţa unei situaţii de-a dreptul inedite.

Jurnalistul a vrut să lase un bacşiş ceva mai generos unui taximetrist. Dar s-a lovit de refuzul categoric al acestuia. Şi uite aşa, au ajuns să se târguiască în privinţa tipsului. Mîndruţă voia să-i ofere 20 lei, taximetristul voia să accepte doar 10 lei. Ca într-un final şoferul să se aleagă în buzunar cu cei 15 lei târguiţi.

ADVERTISEMENT

Lucian Mîndruţă, situaţie inedită în Cluj: „Am încercat să las 20 de lei bacşiş la taximetrist şi mi-a zis că e prea mult”

„Ieri seară am încercat să las 20 de lei bacşiş la taximetrist şi mi-a zis că e prea mult. El zicea că e suficient 10. Ne-am târguit (da, ştiu, incredibil!). Şi până la urmă ne-am înţeles la 15”, a povestit Lucian Mîndruţă pe pagina lui de Facebook.

Jurnalistul n-a ezitat să facă şi o mică ironie, lăsând de înţeles că dacă ar fi apelat la un taxi în capitală, lucrurile n-au fi stat nici pe departe la fel. „Şi acum faceţi linişte, că se aude cum râd de noi rechi… pardon, taximetriştii bucureşteni. Am uitat să zic: sunt la Cluj”, a continuat Mîndruţă.

ADVERTISEMENT

În timp ce Lucian Mândruţă a rămas cu ceva bani în plus, în Cluj, datorită taximetristului modest, alţii n-au fost la fel de norocoşi. O femeie a povestit recent cum a fost ţepuită de către un aşa zis proprietar. Atunci când îşi căuta cazare în oraşul gazdă al Festivalului.

Ţeapa luată de o familie de români venită în Cluj pentru Untold

“Din ciclul țepari la Untold, vă rog din suflet să aveți grijă cu următorii indivizi care au luat avans de la cel puțin 2 familii, inclusiv mie. Au răspuns până ieri, dar bineînțeles că azi s-au făcut pierduți”, a postat femeia pe grupul de Facebook Vacanţe sub 500 de euro.

ADVERTISEMENT

Festivalul Untold are loc la Cluj-Napoca în perioada 3-6 august. Organizatorii promit că va fi cea mai frumoasă ediţie de până acum. Iar numărul participanţilor va depăşi 100.000 pe zi. Se aşteaptă aşadar ca şi suma care intră în oraş în cele patru zile de festival, să fie una cu multe zerouri, aproximativ 80 de milioane de euro.

 

ADVERTISEMENT