Life

Reguli de acces la Untold 2023: cum să faci checkin-ul. Ce obiecte sunt interzise la festival, n-ai voie cu ele în incinta stadionului

Reguli de acces la Untold 2023. Cum să faci checkin-ul și ce nu ai voie să ai la tine? Mai multe obiecte sunt interzise la festival.
02.08.2023 | 13:20
Reguli de acces la Untold 2023 cum sa faci checkinul Ce obiecte sunt interzise la festival nai voie cu ele in incinta stadionului
Reguli de acces la Untold 2023: cum să faci checkin-ul. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Tu știi ce reguli de acces ai de respectat la Untold 2023? Ar fi bine în primul rând să ai grijă la ce obiecte iei cu tine. De asemenea, atenție și la cum se face checkin-ul pentru a nu întâmpina alte probleme.

Reguli de acces la Untold 2023: cum să faci checkin-ul

Untold 2023 începe joi, 3 august, iar până pe 6 august, petrecerea va fi în toi. Care sunt regulile de acces și ce trebuie să știi despre sistemul de plată? Să începem în primul rând cu operațiunea de checkin la Untold.

ADVERTISEMENT

Procedura poate fi efectuată înainte ca festivalul să înceapă. Cei care vor să facă checkin-ul la fața locului vor achita o taxă de 25 de euro, la punctul de Ticketing. Pentru a primi brățara de festival e nevoie de checkin, adaugă organizatorii.

De asemenea, cei care participă la Untold 2023 vor avea nevoie și de carte de identitate la ei, dar și de abonamentul sau de biletul pentru o zi, în funcție de caz. După ce a fost realizat checkin-ul, fanii pot să își pună bani pe bilet.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește minorii, tinerii care au sub 18 ani au nevoie de abonament, bilet, dar și de buletin. De asemenea, aceștia mai au nevoie și de un document care atestă acordul din partea părinților și câte poate fi descărcat chiar de pe site-ul oficial al Untold.

Referitor la minorii care au sub 14 ani, aceștia trebuie să vină însoțiți de un părinte și să dețină un bilet valid. De cealaltă parte, copiii sub 7 ani au intrarea gratuită la festival.

ADVERTISEMENT

Când se deschid porțile

Când se deschid porțile Untold 2023? De joi, 3 august, începând cu ora 16.00. Accesul al festival de face între orele 16:00 – 05:00, mai arată organizatorii. În ceea ce privește sistemul de plată de la Untold 2023, Visa este cardul oficial al festivalului, iar cei care îl folosesc la eveniment primesc diverse beneficii în toate zilele de festival.

De asemenea, organizatorii au mai pregătit și mai bine de 90.000 de brățări cu sistem de plată integral. În total, există mai bine de 30 de puncte de încărcare ale brățărilor. Lucrurile pot fi făcute și online, prin opțiune Top-up online.

ADVERTISEMENT

Iar persoanele care nu au cheltuit toți banii de pe brățară, pot să îi recupereze la oricare dintre punctele de Credit Point, până luni, 8 august. Mergem mai departe la obiectele interzise la Untold 2023.

Organizatorii au niște reguli cât se poate de clare aici. Astfel, este interzis accesul în incinta festivalului cu alcool, droguri, dar și cu diferite sticle, fie ele de parfum, ori de deodorant.

Obiectele interzise la Untold 2023

De asemenea, participanții nu au voie cu umbrele, biberoane, ori produse cosmetice inflamabile. În ceea ce privește ”bagajul”, este interzis accesul cu rucsacuri sau borsete mai mari de 29 cm X 21 cm X 12 cm.

Din lista obiectelor interzise de la Untold mai fac parte și conservele, artificiile, laserele, spray-urile, cuțitele, armele, obiectele contondente, bannere susținute de bețe, scaune, lanțuri, articole pirotehnice, mâncare sau băuturi, ori animale.

De asemenea, participanții nu au voie nici cu aparate foto sau video profesionale, inclusiv orice tip de aparat DSLR sau cu obiective detașabile. De cealaltă parte, avem și o listă cu obiecte permise.

La Untold 2023 poți avea la tine medicamente însoțite de prescripție medicală. Este vorba despre insulină, picături pentru uz medical, ori spray inhalator pentru astm. Acest lucru este valabil însă doar dacă posesorii prezintă o scrisoare medicală sau orice alt document care confirmă necesitate medicamentelor respective.

ADVERTISEMENT
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Și-a luat bagajele și a plecat: decizia lui Radu Drăgușin, la o lună...
Și-a luat bagajele și a plecat: decizia lui Radu Drăgușin, la o lună de la transferul la Tottenham
Medic român, anchetat în UK pentru ce le făcea băieților în cabinet, pentru...
Medic român, anchetat în UK pentru ce le făcea băieților în cabinet, pentru „plăceri sexuale”. Acum lucrează în România
Reacția lui Ilie Dumitrescu atunci când a văzut o poză recentă cu unica...
Reacția lui Ilie Dumitrescu atunci când a văzut o poză recentă cu unica lui fiică
DOCUMENT Taxele și impozitele locale din București cresc din nou
DOCUMENT Taxele și impozitele locale din București cresc din nou
LIDL retrage mai mulţi biscuiţi care pot conţine metal. Au fost vânduţi în...
LIDL retrage mai mulţi biscuiţi care pot conţine metal. Au fost vânduţi în magazinele din toată ţara
„Nu vă puneți iPhone-ul într-o pungă de orez”: avertismentul oficial de la Apple....
„Nu vă puneți iPhone-ul într-o pungă de orez”: avertismentul oficial de la Apple. Ce ar trebui să faceți dacă se udă telefonul, de fapt?
Mama lui Navalnîi a dat autoritățile ruse în judecată. Putin îi pedepsește crunt...
Mama lui Navalnîi a dat autoritățile ruse în judecată. Putin îi pedepsește crunt pe bărbații care l-au omagiat pe opozant
Despărțirea momentului în showbizz. Unul dintre cele mai frumoase cupluri s-a destrămat
Despărțirea momentului în showbizz. Unul dintre cele mai frumoase cupluri s-a destrămat
Cătălin Măruţă a răbufnit: Este o bazaconie, este o mare tâmpenie fără sens
Cătălin Măruţă a răbufnit: Este o bazaconie, este o mare tâmpenie fără sens
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Mihai Onilă, desfigurat după 39 de zile de post cu apă! Artistul pare...
Mihai Onilă, desfigurat după 39 de zile de post cu apă! Artistul pare mai bătrân cu 25 de ani și este de nerecunoscut. În această perioadă nu a mâncat nimic
Toată sala a încremenit la procesul lui Vlad Pascu. Judecătoarea a verificat dacă...
Toată sala a încremenit la procesul lui Vlad Pascu. Judecătoarea a verificat dacă e prezent și studentul ucis în accidentul de la 2 Mai
De ce ușa de la baie trebuie ținută închisă mereu? Explicația la care...
De ce ușa de la baie trebuie ținută închisă mereu? Explicația la care nimeni nu se aștepta