Life

Reguli de acces la Untold 2023: cum să faci checkin-ul. Ce obiecte sunt interzise la festival, n-ai voie cu ele în incinta stadionului

Reguli de acces la Untold 2023. Cum să faci checkin-ul și ce nu ai voie să ai la tine? Mai multe obiecte sunt interzise la festival.
02.08.2023 | 13:20
Reguli de acces la Untold 2023 cum sa faci checkinul Ce obiecte sunt interzise la festival nai voie cu ele in incinta stadionului
Reguli de acces la Untold 2023: cum să faci checkin-ul. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Tu știi ce reguli de acces ai de respectat la Untold 2023? Ar fi bine în primul rând să ai grijă la ce obiecte iei cu tine. De asemenea, atenție și la cum se face checkin-ul pentru a nu întâmpina alte probleme.

Reguli de acces la Untold 2023: cum să faci checkin-ul

Untold 2023 începe joi, 3 august, iar până pe 6 august, petrecerea va fi în toi. Care sunt regulile de acces și ce trebuie să știi despre sistemul de plată? Să începem în primul rând cu operațiunea de checkin la Untold.

ADVERTISEMENT

Procedura poate fi efectuată înainte ca festivalul să înceapă. Cei care vor să facă checkin-ul la fața locului vor achita o taxă de 25 de euro, la punctul de Ticketing. Pentru a primi brățara de festival e nevoie de checkin, adaugă organizatorii.

De asemenea, cei care participă la Untold 2023 vor avea nevoie și de carte de identitate la ei, dar și de abonamentul sau de biletul pentru o zi, în funcție de caz. După ce a fost realizat checkin-ul, fanii pot să își pună bani pe bilet.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește minorii, tinerii care au sub 18 ani au nevoie de abonament, bilet, dar și de buletin. De asemenea, aceștia mai au nevoie și de un document care atestă acordul din partea părinților și câte poate fi descărcat chiar de pe site-ul oficial al Untold.

Referitor la minorii care au sub 14 ani, aceștia trebuie să vină însoțiți de un părinte și să dețină un bilet valid. De cealaltă parte, copiii sub 7 ani au intrarea gratuită la festival.

ADVERTISEMENT

Când se deschid porțile

Când se deschid porțile Untold 2023? De joi, 3 august, începând cu ora 16.00. Accesul al festival de face între orele 16:00 – 05:00, mai arată organizatorii. În ceea ce privește sistemul de plată de la Untold 2023, Visa este cardul oficial al festivalului, iar cei care îl folosesc la eveniment primesc diverse beneficii în toate zilele de festival.

De asemenea, organizatorii au mai pregătit și mai bine de 90.000 de brățări cu sistem de plată integral. În total, există mai bine de 30 de puncte de încărcare ale brățărilor. Lucrurile pot fi făcute și online, prin opțiune Top-up online.

ADVERTISEMENT

Iar persoanele care nu au cheltuit toți banii de pe brățară, pot să îi recupereze la oricare dintre punctele de Credit Point, până luni, 8 august. Mergem mai departe la obiectele interzise la Untold 2023.

Organizatorii au niște reguli cât se poate de clare aici. Astfel, este interzis accesul în incinta festivalului cu alcool, droguri, dar și cu diferite sticle, fie ele de parfum, ori de deodorant.

Obiectele interzise la Untold 2023

De asemenea, participanții nu au voie cu umbrele, biberoane, ori produse cosmetice inflamabile. În ceea ce privește ”bagajul”, este interzis accesul cu rucsacuri sau borsete mai mari de 29 cm X 21 cm X 12 cm.

Din lista obiectelor interzise de la Untold mai fac parte și conservele, artificiile, laserele, spray-urile, cuțitele, armele, obiectele contondente, bannere susținute de bețe, scaune, lanțuri, articole pirotehnice, mâncare sau băuturi, ori animale.

De asemenea, participanții nu au voie nici cu aparate foto sau video profesionale, inclusiv orice tip de aparat DSLR sau cu obiective detașabile. De cealaltă parte, avem și o listă cu obiecte permise.

La Untold 2023 poți avea la tine medicamente însoțite de prescripție medicală. Este vorba despre insulină, picături pentru uz medical, ori spray inhalator pentru astm. Acest lucru este valabil însă doar dacă posesorii prezintă o scrisoare medicală sau orice alt document care confirmă necesitate medicamentelor respective.

ADVERTISEMENT
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Povestea nespusă a zilei când Reagan a fost împușcat. La Casa Albă domnea...
Povestea nespusă a zilei când Reagan a fost împușcat. La Casa Albă domnea haosul, în timp ce submarine rusești se apropiau periculos de Washington
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge...
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge românii să plătească pentru un pahar
Mihai Neşu, dezvăluiri dureroase la 13 ani după divorţ. Marele regret de după...
Mihai Neşu, dezvăluiri dureroase la 13 ani după divorţ. Marele regret de după destrămarea căsniciei: Sper ca Maria să mă ierte!
Minodora nu mai doarme cu soțul ei, după o căsnicie de 20 de...
Minodora nu mai doarme cu soțul ei, după o căsnicie de 20 de ani: "Tot am mai încercat, dar nu pot!"
SIMONA HALEP, RELAȚIE AMOROASĂ SECRETĂ cu un MILIONAR ROMÂN! Bărbatul are deja o...
SIMONA HALEP, RELAȚIE AMOROASĂ SECRETĂ cu un MILIONAR ROMÂN! Bărbatul are deja o CONCUBINĂ și un COPIL
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar...
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar fi sedus și înșelat un bătrân din Milano. Imagini incredibile cu femeia și jurnaliștii italieni
Premierul slovac Robert Fico a fost împușcat. Starea lui e una gravă
Premierul slovac Robert Fico a fost împușcat. Starea lui e una gravă
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a...
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a speriat pe trecători. Imagini cu un PUTERNIC IMPACT emoțional! VIDEO
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2...
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti
Veste bună pentru 3 milioane de pensionari. Vor primi o nouă tranșă de...
Veste bună pentru 3 milioane de pensionari. Vor primi o nouă tranșă de 1400 de lei, pe cardul de energie. Când intră în posesia banilor