Life

Ce a pățit Monica Tatoiu pe vremea când era profesoară. A fost atacată de un elev: „Pot să te și omor”

Monica Tatoiu a fost atacată de un elev pe vremea când era profesoară. Ce a povestit femeia de afaceri despre întâmplare.
10.04.2023 | 07:03
Ce a patit Monica Tatoiu pe vremea cand era profesoara A fost atacata de un elev Pot sa te si omor
Monica Tatoiu a fost atacată de un elev pe vremea când era profesoară. Foto Captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Ce a pățit Monica Tatoiu pe vremea când era profesoară de matematică. Afacerista a avut parte și de întâmplări mai puțin plăcute sau chiar periculoase.

Ce a pățit Monica Tatoiu pe vremea când era profesoară. A fost atacată

Monica Tatoiu a fost profesoară acum mulți ani, iar la începutul carierei sale a avut parte de incidente periculoase. Femeia de afaceri a mărturisit că a fost atacată cu pietre de un elev.

ADVERTISEMENT

Era vorba despre un copil-problemă, care rămănsese și repetent de câteva ori. Iar vedeta s-a confruntat atunci cu o situație potențial periculoasă pentru ea, scrie Impact.

Monica Tatoiu a fost atacată cu pietre de respectivul elev, iar pentru a scăpa de viitoare astfel de agresiuni, aceasta l-a amenințat.

ADVERTISEMENT

Afacerista i-a spus elevului că are probleme mintale și că dacă va săvârși o crimă nici nu va fi făcută să plătească pentru ea. Cu această soluție mai „neortodoxă”, Monica Tatoiu a reușit să scape de amenințările elevului respectiv.

Ce i-a spus Monica Tatoiu elevului problematic

„Spre exemplu, aveam în clasă, cândva, la începuturile mele de profesoară, un băiat care repeta pentru a patra sau a cincea oară clasa. Și individul ăsta, căci copil nu prea mai era, a aruncat cu pietre după mine.

ADVERTISEMENT

M-am întors către el și i-am șoptit apăsat să nu mai repete greșeala a doua oară. I-am spus doar atât: ”Băiete, eu sunt în evidența Spitalului 9 de nebuni. Ca atare, pot să te și omor, dacă vreau, fiindcă nu voi păți nimic!”, a povestit Monica Tatoiu.

După acest incident, Monica Tatoiu a mărturisit că nu a mai avut probleme cu elevul respectiv. Mai mult, aceasta a aflat că la scurt timp după aceea elevul respectiv a ajuns și în spatele gratiilor.

ADVERTISEMENT

„N-am mai avut de atunci niciun fel de probleme cu acela! Și vă pot spune că nu a ajuns bine, fiindcă nu știu peste cât timp avea să fie închis pentru nu știu acte nelegale”, a a povestit Monica Tatoiu.

ADVERTISEMENT