Life

Ce a pățit o turistă care a ajuns la Mamaia. Vacanța perfectă s-a transformat într-un adevărat coșmar

O turistă care a ajuns la Mamaia a avut parte de o experiență neplăcută. Spera la o vacanță de vis, însă lucrurile nu au fost deloc așa.
01.07.2023 | 11:47
Ce a patit o turista care a ajuns la Mamaia Vacanta perfecta sa transformat intrun adevarat cosmar
Ce a pățit o turistă care a ajuns la Mamaia. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O turistă a sperat la o vacanță de vis la Mamaia. Ce a trăit acolo însă, cu siguranță nu a fost ceea ce a așteptat. Tocmai din acest motiv, ea a făcut o postare completă în care să îi avertizeze și pe ceilalți turiști care ajung aici.

Ce a pățit o turistă care a ajuns la Mamaia

Turista a povestit întreaga întâmple de la Mamaia. Nisipul fin despre care se tot vorbește este, de fapt, o mare de bucățele de scoici, spune aceasta. Mai mult de atât, e nevoie să mergi constant cu papuci pe plajă, pentru că altfel de înțepi.

ADVERTISEMENT

Dacă ar fi știut ce experiență o așteaptă la Mamaia, femeia spune că ar fi ales o vacanță în străinătate. Aceasta are și un copil mic, drept urmare, a preferat să fie mai aproape de casă. Totuși, alegerea s-a dovedit a fi una destul de proastă.

“Tocmai ne-am întors de la mare (Mamaia). Pentru cei care se gândesc să plece vara asta aș dori să spun că am stat în zona plajelor centru/sud a stațiunii și nu recomand. Tot ”nisipul” de pe plajă este de fapt o mare de bucățele de scoici, lumea venea cu șlapii până în dreptul apei ca să poată merge, altfel te înțepai oriunde puneai piciorul.

ADVERTISEMENT

Mi-aș fi dorit să îmi fi spus cineva că e așa de dinainte să mergem, poate ne-am fi încumetat să plecăm în afară (avem un bebe de 10 luni și am vrut să nu fim prea departe, fiind prima experiență de concediu cu ea)”, a povestit femeia pe Facebook, în grupul Vacanțe sub 500 de euro.

Ce recomandări a primit femeia

Aceasta a cerut și câteva recomandări din partea altor turiști. Turista vrea ca anul viitor să evite Mamaia și să meargă pe o plajă care să aibă într-adevăr un nisip fin, o plajă curată, da ruși o apă pe măsură.

ADVERTISEMENT

De asemenea, ea a mai adăugat că nu a fost plecată niciodată la mare în străinătate. Drept urmare, își dorește să știe un pot singur. Iar comentariile au început să curgă. O mare parte dintre persoane i-au recomandat stațiunea Saturn, tot din sudul litoralului.

Alte persoane în schimb au recomandat Turcia, ori stațiunea Albena din Bulgaria. Au fost și recomandări pentru Grecia, în special pentru plajele din Thassos, pe care mulți le numesc ”de vis”, având în vedere apa mică și nisipul cât se poate de fin.

ADVERTISEMENT

Au fost și persoane care au recomandat Egiptul, însă în perioada toamnei. Și aici pot exista prețuri accesibile, dacă sejurul e achiziționat din timp. De asemenea, o altă recomandare primită a fost pentru Spania, unde plajele sunt de asemenea superbe.

ADVERTISEMENT
Tags: