Life

Destinația din Grecia care i-a uimit pe români. Are nisip fin și prețuri mici

Destinația din Grecia care i-a uimit pe români. Aceasta are nisipul fin și prețurile de aici sunt chiar mici în comparație cu alte destinații.
14.03.2023 | 09:23
Destinatia din Grecia care ia uimit pe romani Are nisip fin si preturi mici
Destinația din Grecia care i-a uimit pe români. Are nisip fin și prețuri mici. Foto Pixabay
ADVERTISEMENT

Care este destinația din Grecia care i-a cucerit pe români. Este foarte populară în 2023, tocmai pentru că are prețuri mici, nisip fin și apă cristalină.

Destinația din Grecia care i-a uimit pe români

Este vorba despre o destinație tot mai populară în ultima vreme, anume Coasta Peloponezului din Grecia. Turiștii de toate vârstele sunt atrași de acest loc de vacanță.

ADVERTISEMENT

Plajele sunt întinse și cu nisip fin, iar apa este cristalină. Există și posibilitatea de cazare la zone cu rulotă pentru cei care sunt adepții acestui stil de călătorie.

De asemenea, există și hoteluri de lux aici, dar prețurile de vacanță sunt unele accesibile. „Dacă este să vorbim despre un loc nou care a început să devină popular, putem vorbi despre Coasta Peloponezului din Grecia, fiind din ce în ce mai râvnită de către turiștii de toate vârstele, datorită numeroaselor plaje întinse, cu nisip fin și apă cristalină și posibilitatea cazării de la zone de campare cu rulotă până la hoteluri deluxe”, a transmis Cristina Rădeanu, conform Click.

ADVERTISEMENT

Prețurile în Peloponez sunt destul de mici, și pot porni chiar și de la 200 de lei pe noapte. Acestea pot crește în funcție de locație, dar și de facilitățile puse la dispoziție, chiar și până la 800 de lei pentru un apartament întreg pe plajă.

Insula unde poți să scapi de aglomerație

Mai există și o insulă unde poți să scapi de aglomerație, anume Insula Lesbos din Arhipelagul Mării Egee. Aceasta insulă este foarte bogată, verde și cu o floră locală impresionantă.

ADVERTISEMENT

Cazarea la această destinație de vacanță din Marea Egee sunt de tip boutique, adică cele conduse de familii și nu există resorturi mari de tip deluxe pentru închiriere.

„O insulă deosebită, verde, foarte autentică și cu o abundență a florei locale, însă nu la fel de aglomerată precum Creta spre exemplu, este reprezentată de Insula Lesbos din Arhipelagul Mării Egee.

ADVERTISEMENT

Aici unitățile de cazare sunt mai mult de tip boutique, conduse de către familii și nu resorturi mari, deluxe cum putem găsi în alte insule”, a mai transmis reprezentantul agenției de turism.

ADVERTISEMENT
Tags: