Life

Ce a pățit o vedetă de la Pro TV în concediu. Avertisment pentru toți românii: ”Amenzi nenumărate. Te costă foarte scump”

Ce i s-a întâmplat unei prezentatoare de la Pro TV în vacanță. Ce vrea să le transmită românilor care pleacă în astfel de sejururi.
30.06.2023 | 21:25
Ce a patit o vedeta de la Pro TV in concediu Avertisment pentru toti romanii Amenzi nenumarate Te costa foarte scump
Ce i s-a întâmplat unei prezentatoare de la Pro TV în vacanță. Ce vrea să le transmită românilor care pleacă în astfel de sejururi. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ce a pățit o vedetă de la Pro TV în concediu. Avertisment pentru toți românii. Moderatoarea a dezvăluit pe blogul personal despre amenzile nenumărate care se dau și care îi pot costa foarte scump pe turiștii care nu respectă regulile.

Ce i s-a întâmplat unei prezentatoare de la Pro TV în vacanță. Ce vrea să le transmită românilor care pleacă în astfel de sejururi

O celebră prezentatoare de la Pro TV a povestit ce i s-a întâmplat în vacanța din Singapore. Corina Caragea vrea să le transmită românilor un mesaj important dacă aleg să plece în astfel de sejururi în Asia.

ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă trage un semnal de alarmă asupra amenzilor usturătoare pe care le pot primi dacă aruncă guma de mestecat pe stradă sau alte lucruri. Cu toate acestea știrista a rămas impresionată de oraș.

„Orașul e la fel de viu la orice oră. Mai ales când bântui pe străzi fără somn, încă pe ora României? Noaptea este și mai spectaculos, la fel de curat de îți vine să te descalți, uimitor cu toți zgârie-norii săi, luxos, impecabil și stilat până și la metrou.

ADVERTISEMENT

Te costă foarte scump dacă aduci gumă de mestecat aici, dacă fumezi pe stradă, traversezi neregulamentar, te conectezi la rețeaua cuiva de internet, arunci ceva pe jos, să scuipi.

Încalci legea și dacă urinezi în lift (automat se va bloca și vei primi o superamendă), te arăți dezbrăcat în public, hrănești porumbeii sau nu tragi apa în toaletele publice? Și lista amenzilor poate continua…”, a scris Corina Caragea pe blogul personal.

ADVERTISEMENT

Corina Caragea, imagini impresionante din Singapore

Corina Caragea a postat pe rețelele de socializare numai imagini impresionante din vacanța în Singapore. Frumoasa prezentatoare de la Pro TV adoră să călătorească și face acest lucru de fiecare dată când îi permite timpul.

Vedeta a vizitat foarte multe țări și locuri spectaculoase și de fiecare dată împărtășește experiențele cu cei care o urmăresc în social media. Știrista vânează de fiecare dată ofertele de zboruri și adesea optează pentru companiile low cost.

ADVERTISEMENT

Nu dă banii pe rochii, bijuterii, mașini sau terenuri, ci pe călătoriile care o încarcă cu energie pozitivă chiar dacă este vorba de numai câteva zile. Corina Caragea primește de fiecare dată numai aprecieri pentru pozele sale.

ADVERTISEMENT