Life

Ce a pățit Raluca Tănase în timp ce sora ei, Denisa, își crea un imperiu financiar: „Plângea”

Raluca Tănase a devenit partenera de afaceri a surorii sale, Denisa. Drumul spre succesul financiar n-a fost, însă, ușor.
18.11.2023 | 10:21
Ce a patit Raluca Tanase in timp ce sora ei Denisa isi crea un imperiu financiar Plangea
Raluca Tănase și Denisa, partenere de afaceri. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Raluca Tănase s-a lăsat greu convinsă de sora ei, Denisa, pentru a intra în afacerea cu produse cosmetice cu care și-a creat un adevărat imperiu financiar. Imediat după ce Raluca încheiase etapa Bravo, ai Stil Celebrities, Denisa a luat-o sub aripa ei, însă drumul n-a fost ușor pentru cântăreața de la Bambi.

Raluca Tănase s-a adaptat cu greu lumii antreprenoriale din care face parte sora ei, Denisa

FANATIK a prezentat de curând ce profituri astronomice a făcut Denisa Tănase în doar trei ani de când a deschis My Geisha, ale cărei magazine sunt împânzite în toată țara. Denisa mai are și o altă firmă din care face, atenție, 800.000 de euro!

ADVERTISEMENT

Banii și succesul antreprenorial au costat-o timp și energie. Denisa a avut răbdare și a crezut că ăsta e drumul ei după ce a renunțat la muzică. Raluca Tănase, la fel ca restul familiei afaceristei, a mustăcit când a aflat ce planuri de viitor are. Timpul i-a dat, însă, dreptate Denisei.

Femeia de afaceri a povestit în podcastul Ilincăi Vandici că a dus-o pe sora ei peste tot, la întâlnirile de business, însă Raluca Tănase plângea după fiecare întrunire căci pentru ea tot ce se discuta semăna a chineză. Astăzi, lucrurile stau diferit și Raluca îi mulțumește surorii sale pentru răbdarea pe care a avut-o cu ea.

ADVERTISEMENT

„Plângea după ce terminam întâlnirile”

„Soră-mea n-a fost de acord, era lângă mine, mă ajuta cu promovarea, dar nu era convinsă nici ea. Cam după un an și jumătate și-au dat seama că e o direcție bună.

Raluca e foarte fericită acum. A venit lângă mine chiar după ce a terminat Bravo, ai stil, a făcut trecerea de la televiziune și muzică spre business”, a spus Denisa despre Raluca Tănase.

ADVERTISEMENT

„Am luat-o cu forța la început și îți spun sincer că am luat-o cu mine la întâlniri și plângea după ce terminam întâlnirile. Spunea: nu înțeleg ce vorbiți, nu-mi place.

Eu sunt artist. I-am zis: liniștește-te că nu trebuie să înțelegi, vino cu mine o perioadă. Acum îmi mulțumește”, a declarat Denisa despre sora ei, Raluca Tănase, la „Te Ascult”.

ADVERTISEMENT