Life

Denisa de la Bambi, profit astronomic din afaceri! Nicio vedetă nu face atâția bani, în România

Denisa de la Bambi știe mai bine ca oricine să facă bani. Artista, convertită în om de afaceri, face profituri uluitoare, mai mari decât orice altă vedetă de la noi.
06.11.2023 | 15:15
Denisa de la Bambi profit astronomic din afaceri Nicio vedeta nu face atatia bani in Romania
Denisa de la Bambi si soțul ei, Mircea Brânzei, rulează zeci de milioane, an de an / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Denisa, jumătatea trupei Bambi, a renunțat la muzică pentru o ocupație mult, mult mai rentabilă. Mai exact, afaceri. Și, ca să o spunem drept, se pricepe mai bine la asta și are profituri mai mari decât orice alt artist de la noi din țară.

Profituri fabuloase pentru Denisa de la Bambi

Denisa Tănase, căsătorită Brânzei, este un adevărat exemplu când vine vorba de a se reinventa. Cu un succes uriaș alături de sora ei, Raluca, pe când activau în lumea muzicii, acum vedeta s-a reorientat. Iar afacerile pe care le are sunt de dat exemplu în facultățile de management.

ADVERTISEMENT

Denisa a dat lovitura cu liniile sale de cosmetică. Iar asta se poate vedea și în balanța contabilă. FANATIK a consultat datele financiare ale firmelor vedetei, iar rezultatele sunt spectaculoase. Astfel, fosta jumătate a trupei Bambi are două firme care se ocupa de cosmetice: My Geisha și Geisha Perfumes.

Prima are o cifră de afaceri de peste 1,88 milioane de lei, adică aproape 400.000 de euro. Profitul este pe măsură, dublu față de anul trecut: peste 560.000 de lei, adică aproximativ 115.000 de euro. Cea de-a doua companie este însă una care impresionează la toate capitolele.

ADVERTISEMENT

Mai exact, cifra de afaceri este de peste 28 de milioane de lei. Adică peste 5, 6 milioane de euro. Profitul e mai mare decât cifra de afaceri a unor producători muzicali cu greutate. Mai exact, 6,7 milioane de lei, adică 1,4 milioane de euro. Și mai are și 35 de angajați.

O altă companie de-ale ei este Fashion Ave. De acolo, Denisa de la Bambi mai culege niște ”mărunțiș”. Mai exact, la o cifră de afaceri de aproape 4 milioane de lei (800.000 de euro) are un profit de aproape 1,5 milioane de lei, adică în jur de 300.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Denisa, afaceri în familie. Artista și soțul ei, Mircea Brânzei, fac bani și împreună

Pe lângă afacerile pe care le deține, Denisa este împlicată și în alte companii. Printre acestea se numără și Shop Win Marketing. Am putea spune că e ”perla coroanei” familiei formate din Denisa de la Bambi și Mircea. Nu de altceva, dar are o cifră de afaceri de aproape 40 de milioane de lei (8 milioane de euro).

Profitul, la rândul său, este impresionant. Nu mai puțin de 5,2 milioane de lei, adică peste 1,04 milioane de euro. Mircea Brânzei și Denisa de la Bambi mai au împreună o afacere, dar nu a strălucit în ultimul an fiscal. Fit4you Food Delivery a avut o cifră de afaceri de aproape 4 milioane de lei și a raportat o pierdere de 400.000 de lei.

ADVERTISEMENT

Trebuie precizat că FANATIK a consultat doar datele financiare din România. Așa cum, în repetate rânduri, cei doi au mai spus-o, afacerile pe care le au s-au dezvoltat și în zona Dubai, acolo unde derulează investiții imobiliare cu greutate.

”Secretul reușitei este în primul rând foarte multă muncă. Și când spun foarte multă mă refer la muncă, zi de zi, fără oprire. În al doilea rând, am avut ambiția să urmăresc ideile pe care mi le-am proiectat”, ne spunea Denisa Tănase. Mai mult, explica ea, s-a bucurat și de susținere.

Am avut familia lângă mine. Pe soțul meu, pe sora mea, iar atunci mi-a fost mai ușor. În multe lucruri, soțul meu m-a și împins din spate, el este cel care m-a sfătuit să îmi asum anumite riscuri și am avut rezultatele acestea”, mai spunea Denisa, pentru FANATIK, acum doi ani. Iar de atunci, linia ei de cosmetice s-a întins în toată Europa și în Orientul Apropiat.

ADVERTISEMENT