News

Ce a pățit un patron țepuit după ce l-a reclamat la poliție pe interlopul din clanul Fabian, suspectul de crimă, care s-a pozat cu Alex Velea

Unul dintre frații suspecți de crima de la Padina a fost cercetat penal pentru înșelătorie, după o plângere făcută de patronul unei case de amanet.
12.02.2024 | 17:36
Ce a patit un patron tepuit dupa ce la reclamat la politie pe interlopul din clanul Fabian suspectul de crima care sa pozat cu Alex Velea
Armando, fiul șefului clanului Fabian și al vrăjitoatei Sidonia, ar fi participat la uciderea unui bărbat, la un hotel de lux din Padina
ADVERTISEMENT

Unul dintre băieții vrăjitoarei Sidonia, care a participat la crima de la hotelul Belmont din Padina, a mai fost în atenția legii, cu câțiva ani în urmă. Atunci, acesta l-a înșelat pe șeful unei case de schimb cu două telefoane contrafăcute, însă a scăpat basma curată.

Armando a vândut la un amanet două telefoane de lux fake

George Armando Marin (24 de ani), interlopul care apare în fotografii alături de Alex Velea cu doar câteva ore înainte de moartea lui Sorin Anghel, și-a început activitatea infracțională de la o vârstă fragedă, încă din anul 2019.

ADVERTISEMENT

La acea vreme, un bărbat din București a depus o plângere penală, susținând că a fost tras pe sfoară de tânărul Armando. Cătălin, victima fiului vrăjitoarei Sidonia, este soțul fostului model Mădălina Secuianu, care la acel moment deținea un amanet în sectorul 5.

Bărbatul le-a relatat polițiștilor că a fost înșelat de Armando, care i-a vândut două telefoane scumpe la acea vreme, un Samsung Galaxy Note 9 și un Iphone XS Max, în schimbul sumei de 4.500 de lei. Telefoanele urmau să fie re-vândute prin amanet.

ADVERTISEMENT

După ce le-a cumpărat, afaceristul și-a dat seama că nu sunt originale

”După încheierea tranzacției, numitul I.S.C. a constatat că cele două telefoane nu sunt originale, aspecte care reies și din declarația sa de persoană vătămată”, se arată în dosar, potrivit FANATIK.

Fapta s-a petrecut la data de 1 februarie 2019, la sediul casei de amanet din sectorul 5. Patronul a încercat să-și recupereze suma de bani, însă fără succes, așa că spre sfârșitul lunii, el a mers și a depus o plângere la poliție.

ADVERTISEMENT

Pe 22 februarie 2019, s-a dispus începerea urmăririi penale ”in rem” sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune și punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.

În cele din urmă, bărbatul și-a retras plângerea

Când au văzut că gluma se îngroașă, cei din clanul Fabian au luat legătura cu patronul casei de amanet. În luna mai, cele două părți au ajuns la un acord, astfel că afaceristul a anunțat poliția că își retrage plângerea, pentru că s-a împăcat cu Armando, iar acesta i-a achitat prejudiciul.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa, Armando a fost nevoit să vină să dea declarații la poliție, pentru că oamenii legii au disjuns cauza și au încercat să afle de unde vin produsele contrafăcute. Fiul vrăjitoarei Sidonia a fost audiat în calitate de martor și a povestit că a cumpărat cele două telefoane mobile de la un vânzător ambulant din Târgul Autovit, în schimbul sumei de 6.000 de lei.

”Sus-numitul a testat telefoanele şi a decis să le achiziţioneze, context în care a achitat suma de 6.000 lei. La o săptămână distanţă de momentul respectiv, întrucât avea nevoie de bani, s-a deplasat la casa de schimb valutar, unde le-a vândut pentru suma de 4.500 lei. Acesta declară că nu avea cunoştinţă de faptul că cele două produse sunt contrafăcute, ci a fost încunoștințat de acest aspect de numitul I.S.C.,, care l-a contactat telefonic”, se mai arată în dosar.

Interlopul din clanul Fabian, vânzător de bună credință

În 2021, după mai bine de doi ani de cercetări, procurorii au dispus clasarea cauzei, considerând că Armando nu avea cunoștințele tehnice necesare pentru a descoperi că produsele nu erau originale, deci ”nu a dat dovadă de rea-credință la momentul vânzării bunurilor”.

Cele două telefoane, care rămăseseră la polițiști, au fost confiscate și distruse, pentru că erau contrafăcute.

Până la urmă, totul s-a terminat cu bine pentru fiul vrăjitoarei Sidonia și al șefului clanului Fabian care are la activ diverse condamnări pentru înșelăciuni sau pentru mituirea unor magistrați. Ultima astfel de faptă, a avut loc în 2022, atunci când frații Marin și tatăl lor, Fabian, au fost chemați la audieri e motiv că au agresat un om de afaceri, căruia i-au smuls și telefonul. Bărbatul le vânduse membrilor clanului Fabian mai multe plante ornamentale, pe care aceștia nu au mai vrut să le achite integral.

Armando s-a pozat cu Alex Velea înainte de crima de la Padina

George Armando Marin, alături de frații lui, Laurențiu Marin (31 de ani) și Marin Louis-Justin (18 ani) sunt acum suspecți în cazul uciderii lui Sorin Anghel zis Sârbul, un bărbat de 41 de ani din Târgoviște.

Aceștia s-au întâlnit la o nuntă care a avut loc la un hotel de patru stele din Padina, unde au cântat artiști precum Alex Velea, Antonia sau Alina Eremia. Potrivit unor martori, conflictul a pornit de la o serie de afirmații nepotrivite la adresa soției dâmbovițeanului și ar fi escaladat în curtea hotelului.

Acolo, Anghel a fost măcelărit pur și simplu. El a fost atacat cu macetele, și potrivit unor surse, acesta avea mai mult de 20 tăieturi pe corp. Surse neoficiale susțin că Laurențiu Marin ar fi fost cel care ar fi pus capăt zilelor lui Sorin Anghel. Cu doar câteva ore înainte de crimă, Armando Marin și-a făcut poze cu Alex Velea.

ADVERTISEMENT
Tags: