News

Cine sunt, de fapt, suspecții de crimă de la petrecerea cu vedete din Padina. Fac parte din clanul Fabian și sunt fiii “vrăjitoarei Sidonia”

Suspecții crimei de la Padina sunt trei frați, membri ai unui cunoscut clan din Capitală, mama acestora declarând presei că fiii ei au fost în legitimă apărare
11.02.2024 | 19:04
Cine sunt de fapt suspectii de crima de la petrecerea cu vedete din Padina Fac parte din clanul Fabian si sunt fiii vrajitoarei Sidonia
Suspecții crimei de la Padina ar fi trei frați, membri ai clanului Fabian. Sursa foto: Antena3 CNN
ADVERTISEMENT

Cei trei suspecți în cazul crimei de la petrecerea cu vedete din Padina sunt trei frați ce ar face parte din clanul Fabian. Aceștia ar fi fiii vrăjitoarei Sidonia, cea care într-o declarație pentru presă, făcută duminică seară, a susținut că băieții ei s-au aflat în legitimă apărare.

Suspecții crimei de la petrecerea cu vedete din Padina

Vrăjitoarea Sidonia a declarat că fiii ei sunt nevinovați în acest caz și că de fapt ei s-au aflat în legitimă apărare. Aceasta a precizat că victima a fost de fapt cea care i-a atacat pe cei trei și că „i-a tăiat”, precizând că nu știe alte detalii despre ce s-a întâmplat la petrecea de la Padina.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să se elucideze acest caz. Trebuie să se facă lumină în acest caz, pentru că copiii mei nu sunt vinovați.Vă rog, nu mai pot să intru în detalii, dar chiar am înțeles că acel individ mi-a agresat copiii și mi-a atacat copiii.

Atât vă pot spune. Mi-a tăiat copiii acel individ. Nici nu știu măcar cine este. Nu am avut de a face cu dânsul, nu-l cunoaștem. Nu știm absolut nimic. Ce ați văzut și dumneavoastră, asta vedem și noi. La știri am văzut.

ADVERTISEMENT

Să vedem care e problema. Ce și cum, chiar nu știu nici eu. Cu copiii n-am mai vorbit, n-am mai avut cum să iau legătura. Vreau să văd despre ce este vorba”, a declarat la Antena 3 CNN, Sidonia, mama celor trei suspecți în cazul crimei din noaptea de sâmbătă spre duminică.

Presa a scris că cei trei suspecți în cazul crimei de la Hotel Belmont din Padina sunt George-Armando Marin, Laurențiu Marin, și Louis Justin Marin, cu vârste cuprinse între 19 și 32 ani. Aceștia ar fi încercat să fugă cu o mașină, însă au fost prinși la vechea cabană ,,Cuibul cu Dor”. În autoturismul în care se aflau cei trei frați, s-ar fi aflat și mama loc, vrăjitoarea Sidonia.

ADVERTISEMENT

Cei patru sunt cunoscuți ca membri ai clanului Fabian, vrăjitoarea Sidonia fiind în fapt soția șefului clanului, Marin Fabian. De numele acestui clan se leagă mai multe dosare cu acuzații de de prostituție, cămătărie, tâlhărie, trafic de droguri și înșelăciune.

Victima, un bărbat de 41 ani din Târgoviște

Victima crimei din noaptea trecută de la Padina este Anghel Sorin, în vârstă de 41 de ani. Tatăl a doi copii, acesta este un om de afaceri din Târgoviște, acolo unde conduce o firmă de pază. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan izbucnit între victimă și cei trei bărbați, membri ai temutului clan din Capitală.

ADVERTISEMENT

Există mai multe variante, niciuna oficială, asupra modului în care a izbucnit conflictul din seara trecută. Potrivit unor relatări, totul ar fi pornit de la o serie de dedicații muzicale, victima sărind la bătaie asupra celor trei. Aceștia, înarmați cu o macetă, l-ar fi înjunghiat de mai multe ori.

După alte relatări, apărute în presă, soția victimei s-ar fi suit pe o masă să danseze, moment în care unul dintre cei trei frați i-ar fi arătat scene obscene. De aici ar fi pornit conflictul între bărbatul din Târgoviște și cei trei frați, care l-ar fi înjunghiat de 20 de ori.

ADVERTISEMENT
Tags: