Life

Ce a pățit un șofer din București. Mesajul ireal pe care l-a găsit pe mașină, după ce a parcat în zona Colentina

Ce a pățit un șofer din București după ce a parcat în zona Colentina. Conducătorul auto a găsit un mesaj ireal pe autoturismul său.
13.11.2023 | 19:38
Ce a patit un sofer din Bucuresti Mesajul ireal pe care la gasit pe masina dupa ce a parcat in zona Colentina
Ce a pățit un șofer din București după ce a parcat în zona Colentina. Sursa foto: Hepta/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un șofer din București a povestit ce a pățit după ce a parcat într-un mod neregulamentar. Acesta a găsit un mesaj dur pe portiera autoturismului său.

Ce a pățit un șofer din București după ce a parcat în zona Colentina

După ce și-a parcat mașina în Sectorul 2, zona Colentina, un șofer a avut parte de o surpriză total neplăcută. Acesta și-a justificat gestul prin faptul că a parcat așa pentru a lăsa loc și pietonilor în zonă, dar se pare că intenția sa nu a fost apreciată.

ADVERTISEMENT

“Mai bine te-mpușcai decât parcai! Ai parcat pe două locuri! C********e!”, este mesajul pe care șoferul l-a găsit pe portiera autoturismului său, cu markerul.

După ce a găsit mesajul, conducătorul auto a ținut să posteze un mesaj pe grup pentru a povesti întâmplarea. Acesta a ținut să-i transmită un mesaj și celui care a lăsat textul cu markerul, în cazul în care face parte din grup.

ADVERTISEMENT

“Din dorința de a parca în așa fel încât să las spațiu pietonilor în zona Colentina sector 2, am primit acest mesaj din partea altui conducător auto.

Dacă dumneavoastră, cel care ați scris acest mesaj, vă aflați pe grup, vă mulțumesc și îmi cer scuze pentru deranj. Educație! Într-o altă țară, într-o altă viață!”, a scris bărbatul pe Facebook, notează cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Acesta nu este singurul șofer care are parte de astfel de întâmplări. Un alt conducător auto a stârnit numeroase reacții în mediul online după ce a lăsat un afiș în parbriz.

Șoferul a parcat strâmb, pe două locuri, în zona persoanelor cu dizabilități. Acesta a precizat că știe că a parcat greșit, dar i-a rugat pe cei care au nevoie de locul respectiv să-l sune pentru a muta mașina.

ADVERTISEMENT

“Știu că am parcat greșit. De regulă nu parchez așa, dar acum chiar am avut mare nevoie. Vă rog dați-mi un bip sau sunați-mă și vin imediat!”, este mesajul lăsat de șoferul respectiv.

Așa cum era de așteptat, internauții din mediul online au comentat mesajul și modul în care a fost parcată mașina. Aceștia au presupus că șoferul parchează des în acest mod, dat fiind faptul că a făcut un afiș special pentru a lăsa mesajul.

ADVERTISEMENT