Life

Ce a pățit un șofer cu Tesla după o banală ploaie. Mașina electrică s-a stricat: ”Nu pot să cred că acest lucru s-a întâmplat”

Prin ce a trecut proprietarul unei Tesla după o simplă ploaie. Autoturismul electric a ajuns în service. Ce i s-a întâmplat.
17.10.2023 | 00:20
Ce a patit un sofer cu Tesla dupa o banala ploaie Masina electrica sa stricat Nu pot sa cred ca acest lucru sa intamplat
Prin ce a trecut proprietarul unei Tesla după o simplă ploaie. Autoturismul electric a ajuns în service. Ce i s-a întâmplat. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Ce a pățit un șofer cu Tesla după o banală ploaie. Mașina electrică s-a stricat. „Nu pot să cred că acest lucru s-a întâmplat”, este reacția pe care a avut-o persoana în cauză imediat când și-a luat autovehiculul de la reparat.

Prin ce a trecut proprietarul unei Tesla după o simplă ploaie. Autoturismul electric a ajuns în service. Ce i s-a întâmplat

Johnny Bacigalupo și Rob Hussey au dezvăluit prin ce au trecut cu o Tesla după o simplă ploaie. Autoturismul electric a ajuns în service pentru că nu a mai pornit după ce vremea a fost una nepotrivită.

ADVERTISEMENT

Proprietarul autoturismului s-a trezit că bateria nu mai funcționează. Potrivit Business Insider, bărbatul a primit o factură impresionantă și s-a declarat surprins că a trebuit să scoată din buzunar o sumă atât de mare.

„Sincer, nu pot să cred că acest lucru s-a întâmplat. Mi-a stat inima pentru o secundă, sincer. Am vrut să continui? Am fost uluit și nu mi-am putut găsi cu adevărat cuvintele”, a declarat Johnny Bacigaluopo.

ADVERTISEMENT

Mai exact, cei doi au fost nevoiți să achite aproximativ 21.000 de dolari, mecanicii subliniind că garanția de 8 ani nu acoperă reparația bateriei de la mașina electrică. Tesla a fost „deteriorată din cauza pătrunderii apei”.

Mașina Tesla, costuri uriașe pentru reparații

Mașina electrică Tesla este din ce în ce mai căutată și mai observată pe străzile din București, însă puține persoane știu că reparațiile ajung la costuri uriașe. Elon Musk spunea în anul 2019 că înlocuirea unei baterii nu va fi foarte costisitoare.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri susținea că șoferii vor scoate din buzunar între 5.000 și 10.000 de dolari, doar că prețurile au explodat în ultima perioadă, mai ales de la începutul lui 2023. Costurile depin foarte mult și de modelul autoturismului.

Spre exemplu, Recurrent Auto, o platformă specializată, spune că înlocuirea bateriei ar putea costa între 5.000 și 20.000 de dolari. Conform ts2.space, proprietarii de Model S sau un Model X pot achita până la 18.000 de euro.

ADVERTISEMENT