Life

Ce a pățit un șofer cu Tesla după o banală ploaie. Mașina electrică s-a stricat: ”Nu pot să cred că acest lucru s-a întâmplat”

Prin ce a trecut proprietarul unei Tesla după o simplă ploaie. Autoturismul electric a ajuns în service. Ce i s-a întâmplat.
17.10.2023 | 00:20
Ce a patit un sofer cu Tesla dupa o banala ploaie Masina electrica sa stricat Nu pot sa cred ca acest lucru sa intamplat
Prin ce a trecut proprietarul unei Tesla după o simplă ploaie. Autoturismul electric a ajuns în service. Ce i s-a întâmplat. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Ce a pățit un șofer cu Tesla după o banală ploaie. Mașina electrică s-a stricat. „Nu pot să cred că acest lucru s-a întâmplat”, este reacția pe care a avut-o persoana în cauză imediat când și-a luat autovehiculul de la reparat.

Prin ce a trecut proprietarul unei Tesla după o simplă ploaie. Autoturismul electric a ajuns în service. Ce i s-a întâmplat

Johnny Bacigalupo și Rob Hussey au dezvăluit prin ce au trecut cu o Tesla după o simplă ploaie. Autoturismul electric a ajuns în service pentru că nu a mai pornit după ce vremea a fost una nepotrivită.

ADVERTISEMENT

Proprietarul autoturismului s-a trezit că bateria nu mai funcționează. Potrivit Business Insider, bărbatul a primit o factură impresionantă și s-a declarat surprins că a trebuit să scoată din buzunar o sumă atât de mare.

„Sincer, nu pot să cred că acest lucru s-a întâmplat. Mi-a stat inima pentru o secundă, sincer. Am vrut să continui? Am fost uluit și nu mi-am putut găsi cu adevărat cuvintele”, a declarat Johnny Bacigaluopo.

ADVERTISEMENT

Mai exact, cei doi au fost nevoiți să achite aproximativ 21.000 de dolari, mecanicii subliniind că garanția de 8 ani nu acoperă reparația bateriei de la mașina electrică. Tesla a fost „deteriorată din cauza pătrunderii apei”.

Mașina Tesla, costuri uriașe pentru reparații

Mașina electrică Tesla este din ce în ce mai căutată și mai observată pe străzile din București, însă puține persoane știu că reparațiile ajung la costuri uriașe. Elon Musk spunea în anul 2019 că înlocuirea unei baterii nu va fi foarte costisitoare.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri susținea că șoferii vor scoate din buzunar între 5.000 și 10.000 de dolari, doar că prețurile au explodat în ultima perioadă, mai ales de la începutul lui 2023. Costurile depin foarte mult și de modelul autoturismului.

Spre exemplu, Recurrent Auto, o platformă specializată, spune că înlocuirea bateriei ar putea costa între 5.000 și 20.000 de dolari. Conform ts2.space, proprietarii de Model S sau un Model X pot achita până la 18.000 de euro.

ADVERTISEMENT
Iarna adevărată pune stăpânire treptat pe întreaga țară. Când ajunge ninsoarea și în...
Iarna adevărată pune stăpânire treptat pe întreaga țară. Când ajunge ninsoarea și în București
A fost desemnată cea mai frumoasă femeie din țara ei, dar a spus...
A fost desemnată cea mai frumoasă femeie din țara ei, dar a spus "stop" și acum e sportivă profesionistă
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se...
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se stabilească sportiva din Constanța
Dorian Popa a luat o decizie radicală după ce a fost prins drogat...
Dorian Popa a luat o decizie radicală după ce a fost prins drogat şi în chiloţi la volan, iar iubita de 40 de ani l-a părăsit
Caz șocant în Olt. Un bărbat a fost decapitat, iar capul i-a fost...
Caz șocant în Olt. Un bărbat a fost decapitat, iar capul i-a fost aruncat la WC
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca...
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca nu este casatorit, dar in 2013, din senin o tanara spunea ca ii este fiica si ca vrea sa faca test de paternitate. Ce s-a aflat acum despre ea
CUTREMUR ÎN DOSARUL Caracal! Vestea primită de Gheorghe Dincă în închisoare
CUTREMUR ÎN DOSARUL Caracal! Vestea primită de Gheorghe Dincă în închisoare
Teroare în Europa. Se așteaptă atentate de sărbători
Teroare în Europa. Se așteaptă atentate de sărbători
S-A DECIS! Mai puțină muncă pentru români. Legea a fost publicată în Monitorul...
S-A DECIS! Mai puțină muncă pentru români. Legea a fost publicată în Monitorul Oficial
Uluitor! Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu, după ani întregi de...
Uluitor! Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu, după ani întregi de carieră: „Mi-am redus la minimă necesitate cheltuielile. Dacă știam ce vremuri vin...”
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala...
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala Laminor. Se fac blocuri lângă mallul de 133 de milioane de euro al lui Robert Negoiță
Zodia care va trăi un miracol divin înainte de Crăciun. Toată viața i...
Zodia care va trăi un miracol divin înainte de Crăciun. Toată viața i se va schimba complet
E mereu zi! Care e locul de pe Terra unde soarele nu apune...
E mereu zi! Care e locul de pe Terra unde soarele nu apune niciodată? Cum arată 24 de ore în 30 de secunde!