Life

Ce a pățit un șofer din Cluj care și-a parcat mașina în fața unei vile de 600.000 de euro. Cum “s-a răzbunat” pe el proprietarul casei

Un șofer din Cluj, lăsat fără cuvinte de proprietarul unei vile. Ce a descoperit după ce s-a întors în locul unde și-a parcat mașina
19.01.2024 | 09:37
Ce a patit un sofer din Cluj care sia parcat masina in fata unei vile de 600000 de euro Cum sa razbunat pe el proprietarul casei
Ce a pățit un șofer din Cluj după ce a parcat mașina necorespunzător. Sursa foto: Pixabay, Freepik
ADVERTISEMENT

Lipsa parcărilor reprezintă o mare problemă pentru șoferi. Nu doar în Capitală se duce o adevărată luptă pentru locurile de parcare, ci și în alte orașe mari. De data asta, dovada vine de la Cluj, acolo unde un șofer a reușit să îl supere pe proprietarul unei vile de 600.000 de euro.

Ce mesaj a primit un clujean care și-a lăsat mașina în fața unei vile scumpe

În fiecare an, statisticile arată că în marile orașe sunt foarte multe mașini. Există familii care posedă 2 sau 3 autoturisme, câte unul pentru fiecare membru. Așa se face că, de cele mai multe ori, adevărata provocare vine din găsirea unui loc de parcare.

ADVERTISEMENT

În București, șoferii trec zilnic printr-un adevărat calvar atunci când trebuie să lase mașina într-un loc sigur. Dar, se pare că nu doar în Capitală sunt astfel de probleme, ci și în alte orașe dezvoltate.

Clujul se află și el pe lista orașelor unde cu greu se găsește un loc de parcare. Șoferii care trebuie neapărat să lase mașina într-un loc sigur găsesc fel de fel de variante pe care le consideră potrivite.

ADVERTISEMENT

Zilele trecute, probabil sătul să mai caute un loc de parcare, un clujean a decis să își lase mașina în fața unei vile. Însă, nu mică i-a fost mirarea când a văzut ce mesaj îl întâmpina în parbriz, la întoarcere.

Bilețelul clujeanului a ajuns viral pe internet și a împărțit lumea în două tabere

Proprietarul locuinței de 600.000 de euro a fost foarte deranjat de faptul că s-a trezit cu o mașină străină parcată în fața casei sale. Mai în glumă, mai în serios, acesta a postat un mesaj pentru șoferul automobilului, mesaj care a ajuns viral.

ADVERTISEMENT

”Cumpăr casă în zonă, 5-600.000 de euro, număr de telefon în bord. Să am unde parca gratis, să nu mai deranjez parcând în fața casei altuia. (Știu bine că și el are cel puțin două mașini).”

mesaj parcare cluj
Șoferul mașinii din Cluj a fost surprins de mesajul găsit în parbriz. Sursa foto: clujcapitala.ro

Mesajul s-a viralizat imediat în mediul online și a stârnit un val de controverse. Dincolo de amuzamentul pe care l-a generat textul, mulți sunt de părere că este vorba despre o problemă pe care o au foarte mulți români.

ADVERTISEMENT

Spațiul din fața casei nu este proprietate exclusivă, mai ales că face parte din domeniul public. Cu alte cuvinte, nu orice metru de asfalt care se află în fața case cuiva, devine proprietatea acestuia.

Cei din online au emis fel de fel de păreri și au dat vina pe proprietarul vilei pentru comportamentul de care a dat dovadă. Simțul proprietății s-a activat imediat în cazul clujeanului, fără să se gândească dacă are sau nu dreptate.

ADVERTISEMENT
Tags: