Life

Ce a pățit un șofer român după ce a condus o Dacia Spring plină cu pasageri, bagaje și aerul condiționat pornit: „Ai făcut coloana în spatele tău?”

Ce i s-a întâmplat unui șofer român care a condus sute de kilometri o mașină Dacia Spring încărcată cu pasageri și bagaje.
08.07.2023 | 18:00
Ce a patit un sofer roman dupa ce a condus o Dacia Spring plina cu pasageri bagaje si aerul conditionat pornit Ai facut coloana in spatele tau
Ce a pățit un șofer român care a condus o Dacia Spring plină cu bagaje, pasageri și AC-ul pornit. Sursa foto: colaj Fanatik/ Facebook
ADVERTISEMENT

Un șofer român s-a lăudat cu performanța de a conduce sute de kilometri o Dacia Spring încărcată cu pasageri și bagaje. Chiar dacă el a vrut să se mândrească cu mașina sa, a urmat ceva la care nu s-a așteptat.

Ce i s-a întâmplat unui șofer care a condus sute de kilometri o Dacia Spring plină cu bagaje și pasageri

Dacia Spring începe să devină tot mai populară printre mașinile electrice și mulți români o aleg pentru prețul său mult mai accesibil decât a altor modele. În plus, șoferii care și-au achiziționat deja una au grijă să-i facă multă reclamă.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă mulți români o consideră o mașină pentru oraș, având o autonomie limitată, sunt și persoane care se încăpățânează să demonstreze contrariul. Iar în ultima perioadă mulți șoferi români se laudă cu performanțele înregistrate de automobilul lor.

Este și cazul unui bărbat care pe un grup de Facebook dedicat posesorilor de Dacia Spring, care a dezvăluit ca a condus sute de kilometri, pe un drum nu foarte ușor de parcurs, cu mașina încărcată de bagaje și pasageri. 

ADVERTISEMENT

Șoferul a publicat mai multe imagini cu Dacia pe traseu. „Fălticeni- Durău- Bicaz- Piatra Neamț- Fălticeni. 238 kilometri. Am ajuns acasă cu 18% SoC”, a scris românul în dreptul imaginilor.

dacia spring lacul bizcaz piatra neamț munte lac
Imaginea publicată de șoferul mândru de Dacia Spring.
Sursa foto: Facebook/ Dacia Spring Romania (Oficial)

„7777 km după 3 luni de călătorit cu Spring-ul kaki. Ca să vă faceți o idee despre autonomia Spring-ului, o călătorie de 238 km, 4 persoane, AC on, cu relief de la 1080 m până la 350 m, plecat 100% și sosit cu 18%. Electroni 100% de la Soare”, a mai scris românul pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Cum au reacționat oamenii

Cu toate acestea, unii oameni au ținut să nu se încreadă în cuvintele bărbatului. Ba chiar l-au contrazis și au spus că nu este posibil ca o Dacia Spring să aibă o asemenea autonomie. „Ai făcut coloana în spatele tău? După câteva calcule cu bateria de la 100% la 0% ai face 290km, cu 4 persoane și ac pornit….

Dă-mi voie să te contrazic…. mașină la drum drept și viteză constanța 90km/h cu 2 persoane ai consum de 12kw….Tu cu mașina plină și ac pornit obții 9kw, ai mers cu 50km/h ??? Apreciez că te plimbi , electrica te face să pleci mereu la drum…”, i-a comentat  o femeie.

ADVERTISEMENT

Dar posesorul de Dacia Spring nu a lăsat situația nelămurită. „Dacă tu mergi cu 90 km/h viteză constantă de la Fălticeni la Durău… atunci… jos pălăria! Sau poate nu cunoști drumurile de pe aici… Sau 155F…”, a spus el. Mai mult, a lăsat în comentarii și o fotografie cu vitezele înregistrate pe parcursul plimbării.

ADVERTISEMENT