News

Ce a pățit un șofer român după ce a condus o Dacia Spring plină cu pasageri și încărcată cu bagaje: “Și nu glumesc! Te lauzi că faci economie de 2 lei?”

Ce a pățit un șofer român după ce a condus o Dacia Spring? Mașina era plină cu pasageri și încărcată cu numeroase bagaje.
17.06.2023 | 08:00
Ce a patit un sofer roman dupa ce a condus o Dacia Spring plina cu pasageri si incarcata cu bagaje Si nu glumesc Te lauzi ca faci economie de 2 lei
Ce a pățit un șofer român după ce a condus o Dacia Spring. Sursă foto: Facebook, Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un șofer român care a condus o Dacia Spring a stârnit o adevărată revoltă e internet. A umplut mașina cu pasageri, dar și cu o mulțime de bagaje, iar la final a avut parte de o reală surpriză.

Ce a pățit un șofer român după ce a condus o Dacia Spring

Dacia Spring a devenit una dintre cele mai populare mașini electrice din România. Prețul este destul de accesibil, față de cel al altor branduri. Totuși, marea majoritate a oamenilor o consideră o mașină strict de oraș.

ADVERTISEMENT

Dacia Spring are o autonomie limitată. Aceasta variază în funcție de modul în care șoferul conduce, dar și de modul în care mașina este utilizată. De asemenea, ea are nevoie de o reîncărcare regulată.

Nici spațiul pentru pasageri ori bagaje nu e unul chiar atât de generos. Se pare însă că un român a decis să profite la maxim de mașina sa și a încărcat-o mai mult decât și-ar fi putut imagina oricine. Rezultatul?

ADVERTISEMENT

Într-o postare pe grupul Dacia Spring România, bărbatul a povestit ce a pățit după ce a încărcat mașina. Portbagajul a fost mai mult decât plin, iar la bordul mașinii s-au aflat 4 persoane. Finalul a fost o autonomie de peste 290 de kilometri.

“A spus cineva… “bagaje”? Peste 290 km autonomie, peste 290 litri spațiu de bagaje! Și 4 oameni la bord!”, a scris șoferul în textul care însoțește imaginea pe grupul Dacia Spring România.

ADVERTISEMENT

Revoltă în mediul online din partea posesorilor de Dacia Spring

De aici, o adevărată revoltă a început în mediul online. Nu puțini au fost cei care l-au acuzat pe șofer că ar vrea să facă economie la bani. Unii au fost mai duri și au spus că acesta ar fi depășit greutatea maximă admisă în interior.

De asemenea, alte persoane l-au acuzat că nu ar știi să folosească mașina. Nu puțini sunt cei care au confirmat că Dacia Spring este strict o mașină pentru oraș, care nu ar trebui să iasă pe alte drumuri publice.

ADVERTISEMENT

“Cred că depășiți greutatea maximă admisă. Și NU glumesc. Mașina are 1000 kg și 1300 maximă admisă. Calculați cu 4 persoane și bagaje.”, “Așa e când nu înțelegi pentru ce este făcută o mașină. În cazul de față o mașină pentru oraș, nu pentru exterior.”, “Nu știu cine nu înțelege despre ce pot să fac cu mașina pe care am cumpărat-o?!”, au fost doar o parte dintre comentariile primite.

Alte persoane i-au apreciat curajul

Vizibil revoltat, șoferul a avut și el un răspuns pe măsură. Acesta susține că poate să facă orice își dorește cu mașina sa. Mai departe, alte persoane l-au acuzat că și-a pus viața în pericol fiind ”o victimă sigură”.

Au fost însă și comentarii pozitive. Unii l-au lăudat pe șofer pentru curajul său. Alții au confirmat că au făcut mii de kilometri prin țară cu același model Dacia Spring fără niciun fel de problemă și cu doar câteva pauze pentru încărcare. 

”Citind Regulamentul (CE) nr. 1230/2012, aflăm că ”masă în ordine de mers” (1012 kg în cazul Spring) include șoferul de 75 kg. Așadar, până la 1.300 kg, cele 3 persoane și bagajele aferente nu au depășit în nici un moment această valoare”, a mai adăugat autorul postării după întreaga revoltă.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Primul imperiu din istoria umanității. Clădit de un copil din flori a schimbat...
Primul imperiu din istoria umanității. Clădit de un copil din flori a schimbat decisiv lumea în care trăim
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
Dosar penal după o nuntă cu alai care a blocat străzile şi trotuarele,...
Dosar penal după o nuntă cu alai care a blocat străzile şi trotuarele, în Teleorman. Martorii la eveniment, indignaţi: "Poliţia e acolo să le asigure circul"
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea...
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea adunată și singurul lux pe care și l-a permis actorul
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția...
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Momente dramatice pentru o vedetă din România. A leșinat în avion
Momente dramatice pentru o vedetă din România. A leșinat în avion
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns...
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor...
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor primi o veste complet neașteptată