Life

Ce a pățit un taximetrist din Mamaia după ce Andreea Esca s-a urcat în mașina lui: “Nu mi-a venit să cred”

Un taximetrist din Mamaia a povestit ce a pățit după ce Andreea Esca s-a urcat în mașina sa. Câți bani a plătit știrista pentru cursa respectivă?
19.01.2023 | 15:34
Ce a patit un taximetrist din Mamaia dupa ce Andreea Esca sa urcat in masina lui Nu mia venit sa cred
Câți bani i-a plătit Andreea Esca unui taximetrist din Mamaia. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Un taximetrist din Mamaia a avut ocazia să o ia pe Andreea Esca în cursă, însă nu i-a venit să creadă ce sumă i-a plătit vedeta. Întâmplarea a avut loc acum ceva timp, iar cursa a costat 6 lei.

Un taximetrist a dezvăluit ce a pățit după ce Andreea Esca s-a urcat în mașina sa

Prezentatoarea Știrilor Pro TV de la ora 19 activează de mai bine de 27 de ani la același post de televiziune. Se numără printre cele mai apreciate persoane publice din România și este implicată în diverse proiecte.

ADVERTISEMENT

Nu se știe cu exactitate care este salariul pe care îl încasează Andreea Esca, însă acesta nu este deloc unul mic, având în vedere vechimea la pupitrul știrilor și notorietatea pe care a dobândit-o cu timpul.

La un moment dat, un taximetrist din Mamaia a avut ocazia să o aibă pe Andreea Esca la o cursă, așa că s-a gândit că jurnalista îi va lăsa un bacșiș generos.

ADVERTISEMENT

Cursa era una care valora foarte puțin, doar 6 lei, dar nu s-a gândit că știrista îi va lăsa exact această sumă. Vedeta i-a oferit doar valoarea cursei și nimic în plus, din spusele taximetristului, care își amintește foarte bine întâmplarea.

“Nu mi-a venit să cred! Cursa a costat șase lei. Mi-a plătit fix banii ăștia. Fără bacșiș… Țin minte cum a scos o bancnotă de cinci lei și două monede de câte 50 de bani.”, a povestit acesta, notează click.ro.

ADVERTISEMENT

După ce i-a plătit cursa, Andreea Esca i-a mulțumit taximetristului și a coborât din mașina acestuia, după care a mers unde avea treabă în ziua respectivă.

Ce salariu ar avea Andreea Esca la Pro TV

Andreea Esca prezintă Știrile Pro TV încă de pe 1 decembrie 1995, de la lansarea postului de televiziune, iar zvonurile spun că salariul ei se ridică la mii de euro lunar, însă până acum nu s-a aflat care e suma exactă pe care o încasează știrista.

ADVERTISEMENT

Jurnalista are venituri și din alte surse, cum ar fi din închirierea proprietății din Sibiu. În 2021, proprietatea a încasat profit de 212.000 de lei (43.000 de euro), după cum a scris FANATIK recent.

Cu toate că încasează sume mari de bani, Andreea Esca nu își răsfață copiii. Fiul vedetei, Aris Melkior, studiază afacerile la Barcelona, dar nu locuiește într-un apartament de lux.

Facultatea la care învață tânărul nu are cămin, așa că a fost nevoit să închirieze o garsonieră. Locuința este una modestă, open-spac. În plus, până de curând, Aris a avut și un coleg de cameră.

“Stă într-o garsonieră cu chirie, că nu au cămin la facultate. Are o chicinetă în aceeași cameră. Bine, baia e în altă cameră.”, a povestit Andreea Esca în cadrul emisiunii La Măruță, de la Pro TV.

ADVERTISEMENT
Tags: