Life

Ce a pățit Vlăduța Lupău în vacanța din Mykonos. Nu și-a dat seama că i se va întâmpla așa ceva

Prin ce a trecut Vlăduța Lupău în concediul din Mykonos. Cântăreața de muzică populară nu se aștepta să ajungă în starea asta.
07.06.2023 | 14:19
Ce a patit Vladuta Lupau in vacanta din Mykonos Nu sia dat seama ca i se va intampla asa ceva
Prin ce a trecut Vlăduța Lupău în concediul din Mykonos. Cântăreața nu se aștepta să ajungă în starea asta. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ce a pățit soția lui Adrian Rus în vacanța petrecută pe o insulă celebră din Grecia. Nu și-a dat seama că i se va întâmpla așa ceva. Vedeta le-a mărturisit internauților neplăcerile care îi dau dureri de cap în prezent.

Prin ce a trecut Vlăduța Lupău în concediul din Mykonos. Cântăreața nu se aștepta să ajungă în starea asta

Vlăduța Lupău a povestit prin ce a trecut în concediul din Mykonos, unde este însoțită de partenerul de viață și încă un cuplu, prieteni apropiați de-ai lor. Cântăreața nu se aștepta să ajungă în starea asta după ce a stat la soare destul de mult.

ADVERTISEMENT

A vrut să se bronzeze uniform și să capete o culoare mai închisă a pielii, însă nu a făcut decât să se aleagă cu o arsură de toată frumusețea. Îndrăgita artistă și-a dat seama de acest lucru abia când a plecat de la plajă.

Vedeta s-a filmat în fața unei oglinzi din baia hotelului unde este cazată, în clip putându-se observa roșeața de pe abdomen și de pe picioare. Soția lui Adrian Rus apare într-un costum de baie din două piese de culoare portocalie.

ADVERTISEMENT

„Poftim, nu știam de ce mă mănâncă pe mine burta”, a scris Vlăduța Lupău la secțiunea Stories de pe Instagram. Cântăreața de muzică populară va trebui să se ferească o perioadă de razele puternice ale soarelui.

Vlăduța Lupău s-a ars de la soarele puternic din Grecia
Vlăduța Lupău s-a ars de la soarele puternic din Grecia. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Vlăduța Lupău, cazată în paradisul vedetelor

„Vreau să vă spun că la hotelul unde suntem noi sunt foarte multe vedete, mă rog, în Mykonos, în general. Dar eu mi-am dat seama că nu le cunosc, bine, nici ele pe mine. Nu au auzit de o Fată hoinară, e clar. 

ADVERTISEMENT

Ce vreau să vă spun este faptul că nu ești vedetă, ești persoană publică, că dacă ai fi în țara ta nu te mai știe nimeni. Nici eu nu-i știu chiar dacă au milioane pe Instagram sau pe ce au ei. 

Vedete sunt acelea mondiale, gen prietenul meu, Messi, Rihanna, Beyonce. De la căldură fac așa, vă zic sincer”, a spus Vlăduța Lupău într-o postare distribuită recent pe contul personal de TikTok.

ADVERTISEMENT

Renumita cântăreață de muzică populară este foarte activă în social media și își ține fanii la curent cu programul zilnic chiar și atunci când este în vacanță. Șatena se bucură de un sejur de vis, fiind cazată în paradisul vedetelor din Mykonos.

ADVERTISEMENT