ADVERTISEMENT
Life

Ce a postat Ștefania pe Instagram, după ce s-a spus că s-ar fi despărțit de Speak: “1 sau 2?”

Autor: Bogdan Solomon | 13.01.2021 | 21:55
Ce a postat Ștefania pe Instagram, după ce s-a spus că s-ar fi despărțit de Speak: “1 sau 2?”
Dansatoarea dă apă la moară celor care vorbesc despre despărțire. Sursa foto: Facebook

Deși formează unul dintre cele mai simpatice cupluri ale showbizului românesc și se pregătesc să își unească destinele, Speak și Ștefania au pășit cu stângul în anul 2021. Sau cel puțin asta reiese din imaginea postată recent în mediul online.

ADVERTISEMENT

Frumoasa dansatoare s-a fotografiat singură în pat, dându-le astfel apă la moară celor care au observat lipsa inelului de logodnă și au speculat imediat pe marginea despărțirii. „1 sau 2?”, și-a întrebat aceasta fanii.

Ar fi o veste de-a dreptul șocantă pentru fani, în condițiile în care bat clopote de nuntă de mai bine de un an pentru cei doi îndrăgostiți. Ba chiar își aleseseră și nașii, pe buna lor prietenă Monica Munteanu, alături de partenerul ei de viață.

ADVERTISEMENT

Ștefania și-a pus fanii pe gânduri după ce s-a zvonit că s-ar fi despărțit de Speak

Chestionată pe marginea subiectului, dansatoare a recunoscut că nu mai poartă inelul de logodnă, dar de teamă să nu se deterioreze, nicidecum din pricina unei despărțiri. „Am citit și noi acele titluri. Nu port inelul pentru că nu vreau să păţească nimic.

ADVERTISEMENT

S-a întâmplat să-mi cadă o piatră, am pus-o şi a căzut alta şi nu era ok. Prefer să îl port doar la ocazii speciale, în rest, e acolo. Deci nu, nu ne-am despărţit”, a încercat dansatoarea să-și justifice gestul. Toate bune și frumoase, numai că fotografia postată cu doar câteva ore în urmă pune, însă, fanii din nou pe gânduri.

Au făcut toate pregătirile pentru nuntă. Cine sunt nașii

În ciuda zvonurilor, Speak și Ștefania par hotărâți să facă pasul cel mare și chiar au pus la punct toate detaliile fericitului eveniment care va avea loc de îndată ce pandemia le-o va permite. Data exactă nu este bătută în cuie, însă cunoaștem deja nașii, pe buna lor prietenă Monica Munteanu, alături de partenerul său de viață.

ADVERTISEMENT

Eu îmi imaginez că voi fi invitat la nunta mea, Ştefania se va ocupa, eu nu o să mă implic deloc. Adică nu chiar deloc, mai puţin.

Nu ne-am gândit când o să aibă loc, dar vrem să ne gătească Sorin, aşa am şi vorbit cu el. Naşii sunt aleşi de mult, prietenii noştri Monica Munteanu şi soţul ei.

ADVERTISEMENT

Noi sperăm să treacă totul mai repede, pentru că suntem conştienţi că, pe lângă chestiile ce ţin de sănătate, care sunt cele mai importante, pe partea economică vom avea de suferit foarte mult”, dezvăluia carismaticul artist într-un interviu acordat recent.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!