Life

Ce a primit de mâncare Paula Seling la ultra all inclusive în Bulgaria. Cântăreața este vegană

Ce a primit de mâncare Paula Seling la ultra all inclusive în Bulgaria. Vedeta este în vacanță și a vorbit despre condițiile de cazare și mâncare.
23.06.2023 | 09:36
Ce a primit de mancare Paula Seling la ultra all inclusive in Bulgaria Cantareata este vegana
Ce a primit de mâncare Paula Seling la ultra all inclusive în Bulgaria. Foto Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Paul Seling a plecat în vacanță în Bulgaria și a fost uimită de ce a găsit acolo. Vedeta a postat totul pe rețelele de socializare!

Ce a primit de mâncare Paula Seling la ultra all inclusive în Bulgaria

Paula Seling a fost profund impresionată de ce a găsit în Bulgaria. Aceasta a mers în regiunea Ozbor. Vedeta a avut numai cuvinte de laudă pentru vecinii noștri.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a fost impresionată de hotelul în sine la care a stat, de piscina imensă, de plaje, dar nu în ultimul rând și de mâncare.

Paula Seling chiar a descris locul în care a stat în vacanță drept un mic paradis. În ceea ce privește mâncarea, oferta este una foarte bună inclusiv pentru vegani.

ADVERTISEMENT

Artista nu mai mănâncă produse de origine animală de mulți ani, așa că a fost foarte fericită să descopere un meniu variat în vacanța sa în Bulgaria.

„N-am mai găsit în altă parte așa o piscină mare și la dispoziția mea. Așa că mi-am făcut de cap, vă spun sincer. Am stat la soare cât s-a putut.

ADVERTISEMENT

Este ca un mic paradis. Îmi place și cum arată, îmi plac preparatele pe care le întâlnesc la Ultra All Inclusive, tot ceea ce îți dorești poți găsi aici, au pentru toate gusturile, inclusiv pentru vegani”, a spus Paula Seling, despre hotelul în care a fost cazată, potrivit unei postări pe Facebook.

Cât costă cazarea la hotelul unde stă Paula Seling

Condițiile sunt unele care au impresionat-o pe vedetă, dar și prețul este unul pe măsură! O singură noapte de cazare la hotelul din Ozbor costă 600 de euro, adică circa 3.000 de lei.

ADVERTISEMENT

Pentru un sejur de trei nopți, doi adulți ajung să plătească aproape 10.000 de lei, un preț considerat de mulți a fi mult prea mare.

Hotelul are cinci piscine, o zonă de spa și wellness, o regiune de plajă privată, dar și parcare gratis. Pentru o cameră cu vedere la mare și acces direct la plajă costă aproape 900 de euro pe noapte la acest hotel.

ADVERTISEMENT
Tags: